Ja svoju Ferrari vjeru zasnivam na iracionalnim razlozima (dok me činjenice uvjeravaju u suprnotno

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ajoj, nadam se da si krivog dojma,....speedy56 je napisao/la:@pospani
ES je Energy Store, odn. baterija, a CE je Control Electronics, odn. ECU
edit:
Pogledal sam pressicu sad. Trebali su samo Alonsa pozvati, praktički je i on samo 20min govorio o svemu (Mattiaciju, Domanicaliju, onom dizanju ruke, napretku...) i mogu reći da ga još dugo nisam (ako uopće) vidio (to kaj gledam po telki) tolko bezvoljnog i srušenog.
Ovo me podsjeća na jednu osobu,.... MENE,....dmarijon je napisao/la:Baš gledam to za navodnu kišu u subotu. Još je to daleko za sigurno prognozu, ali ako i padne kiša i zbog toga oni uspiju ostvariti bolji rezultat, to im ništa neće značiti po suhoj utrci ako je bolid ovakav kakav... vjerojatno i je.
Ja svoju Ferrari vjeru zasnivam na iracionalnim razlozima (dok me činjenice uvjeravaju u suprnotno)). vjerujem u čudo.
pospani gad je napisao/la:A koliko ES-a i CE-a smiju koristiti, do nove promjene? Dobiju kaznu ako mijenjaju, prije "roka"?
Cuky je napisao/la:pospani gad je napisao/la:A koliko ES-a i CE-a smiju koristiti, do nove promjene? Dobiju kaznu ako mijenjaju, prije "roka"?
Smiju ih koristiti 5 u toku cijele sezone...one već korištene smiju ponovno koristiti. Kad koriste 6. novi onda dobivaju kaznu od 10 mjesta na gridu
Jel to motor?Cuky je napisao/la:ICE - Internal Combustion Engine
TC - Turbo Charger
Kazu da ako u kinu posaljes auto/kamion sa EURO6 normom motora on tamo prociscava zrak hahahahhahahaF1NAC je napisao/la:smoga ko u priči, vide ti ljudi sunce uopce
hahaha dobra ti je ovaMcLewis je napisao/la:Kazu da ako u kinu posaljes auto/kamion sa EURO6 normom motora on tamo prociscava zrak hahahahhahahaF1NAC je napisao/la:smoga ko u priči, vide ti ljudi sunce uopce