i smajlić je tamo gore.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
I ti zaboravljaš da je isti taj Ferrari imao motor pun qurac bolji od Renaulta, pa su i oni isto tako završili iza RBRa, a i zašto u Williamsu nebi rekli činjenicu da su završili ispred Ferrarija sa manje love?F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari planira da preostali dio neiskorištenih tokena iskoristi dva puta, prvi put jedan dio neiskorištenih tokena će iskoristiti uoči Španjolske a ostatak tokena posle ljetne stanke. Shodno ovoj odluci Ferrarija su i moja neka očekivanja od Ferrarija u ovoj sezoni.
Do Španjolske očekujem da Ferrari bude iza Williamsa i Red Bulla, posle Španjolske očekujem da Ferrari bude na razini Williamsa i Red Bulla a posle ljetnje stanke da imaju malu prednost nad Williamsom i Red Bullom.
Nadam se da će Ferrari sezonu 2015 završiti ispred Williamsa, da nam ne bi Miss Williams opet nabijala na nos kako su eto oni sa duplo manjim budzetom ispred Ferrarija, zaboravljajući činjenicu da su oni imali Mercedesov motor koji je 2014 bio bolji od Ferrarijevog za 0.8-1s.
Sorry ali renault je bio vozljiviji cak i top speed su uspilo nategnut na 360 dok je Ferrarijev pu bio najgori sto se toce dostavljanja snage na kotace. Na izlasku iz svakog hairpina masivne korekcije i ostali su vec miljama napredKenny je napisao/la:I ti zaboravljaš da je isti taj Ferrari imao motor pun qurac bolji od Renaulta, pa su i oni isto tako završili iza RBRa, a i zašto u Williamsu nebi rekli činjenicu da su završili ispred Ferrarija sa manje love?F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari planira da preostali dio neiskorištenih tokena iskoristi dva puta, prvi put jedan dio neiskorištenih tokena će iskoristiti uoči Španjolske a ostatak tokena posle ljetne stanke. Shodno ovoj odluci Ferrarija su i moja neka očekivanja od Ferrarija u ovoj sezoni.
Do Španjolske očekujem da Ferrari bude iza Williamsa i Red Bulla, posle Španjolske očekujem da Ferrari bude na razini Williamsa i Red Bulla a posle ljetnje stanke da imaju malu prednost nad Williamsom i Red Bullom.
Nadam se da će Ferrari sezonu 2015 završiti ispred Williamsa, da nam ne bi Miss Williams opet nabijala na nos kako su eto oni sa duplo manjim budzetom ispred Ferrarija, zaboravljajući činjenicu da su oni imali Mercedesov motor koji je 2014 bio bolji od Ferrarijevog za 0.8-1s.
Dmarijon: nebi reko da je Bottas išta slabiji od Ferrarijevih vozača, ali da tu ostaje Massa koji jako često zna biti slab
Korekcije mogu biti i zbog šasije nemora biti sve zbog motora, pa te probleme su imali i prijašnjih sezonaF1NAC je napisao/la: Sorry ali renault je bio vozljiviji cak i top speed su uspilo nategnut na 360 dok je Ferrarijev pu bio najgori sto se toce dostavljanja snage na kotace. Na izlasku iz svakog hairpina masivne korekcije i ostali su vec miljama napred
Neznam zašto bi bio Ferrarijev toliko lošiji od Renaultovog motora? Ok može i biti istina, ali da je tako zar taj RBR nebi trebo biti onda puno bolji od Ferrarijai Williamsa?F2004_the_best_ever je napisao/la:kolega @Kenny
Ferrari je imao 10-20KS prošle godine jači motor od Renoovog ali u svim drugim parametrima je bio loši od Renoovog, možda je u kvalifikacijama bio na nivo Reneovog ili malo bolji ali u utrci je Ferrarijeva PU bila ubjedljivo najgora.
Glavni razlog zašto je Williams završio ispred Ferrarija je Mercedesova PU, šasija je bila možda bolja ali neznatno , kite se tuđim perjem, a kad smo kod love Mercedes je uložio više nego duplo sredstava i love u svoju PU u odnosu na Ferrari tako da je lova u ovom slučaju Mercedesova investirana u PU itekako pomogla Williamsu da završi ispred Ferrarija.
Zato i kažem da su se trebali s njma borit za 2 mjesto da nisu radili glupostiF2004_the_best_ever je napisao/la:kolega @Kenny
Williams i Red Bul su bili tu negdje po brzini, Williams je imao bolju PU a Red Bull bolju šasiju.
Da teško bi Williams sa podjednakim motorom i malo boljom šasijom bio ispred Ferrarija sa onakvim MassomF2004_the_best_ever je napisao/la:Williams je za nijansu imao bolju šasiju od Ferrarija ali nisam siguran da bi mu to donijelo u konačnici mjesto u poretku ispred Ferrarija, to mu je donijela Mercedesova PU.
U globalu je bio ok kraj BottasaF1NAC je napisao/la:A sto je to tocno falilo Massi. Da nije bilo sudara nebi bio tamo di je zavrsio sezonu
Ma naravno da nebi bilo tako, ali moje mišljenje je da je Bottas brži od njega, taki neki dojam sam stekoF1NAC je napisao/la:A sto je to tocno falilo Massi. Da nije bilo sudara nebi bio tamo di je zavrsio sezonu
Brži, bolji, jači, ljepši, pametnijiKenny je napisao/la:
Ma naravno da nebi bilo tako, ali moje mišljenje je da je Bottas brži od njega, taki neki dojam sam steko
Speedy ti sve bilješke tokom sezone zapisuješ, ili uspiješ nekako zapamtit to sve?