Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la marcus »

Neobično kako nitko ne komentira katastrofalan start Mercedesa (ili presavršen start Williamsa)? Lewis je spominjao kako su riješili problem sa kvačilom/startanjem, a onda se dogodi da ih obojicu prešišaju kao da voze Manor ili da budem zločest McLaren.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Kolko sam pratio njihove izjave, start im je bio lutrija (neki problem su imali, nije bilo kvačilo nego nešto treće), Lowe je još i pohvlaio Hamiltona da je jako dobro krenuo u tim uvjetima.
A inače najbolji start je imao Hulkenberg, bolji i od Williamsa
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Nisu ga pustili da gleda finale u Wimbledonu jer je dosao obucen ko klaun (nije poštovao dress code)

slika
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Toliko kinte i covjek se ne zna obuc..moze seljak iz sela al selo iz seljaka nikako :-)
Alonsista hasta la muerte..
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pa fensi mu je obleka... samo nije u duhu tradicije wimbledona. on ja britanac, trebao bi to znat. a možda je mislio da za njega ne vrijede uštogljena britanska pravila...
više sreće na US Open-u :D
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma taj Wimbledone sere govna. Imaju one životinje na glavama žene, a ovak nekaj nije dozvoljeno. Možda da je protestant i bijelac bi mu oprostili. Poznato je da ga ne vole zbog toga.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Ma taj Wimbledone sere govna. Imaju one životinje na glavama žene, a ovak nekaj nije dozvoljeno. Možda da je protestant i bijelac bi mu oprostili. Poznato je da ga ne vole zbog toga.
da al je bio pozvan u royal box pa tamo moras bit u tom dress codeu
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

crnca pozvali u royal box? ma nemoguće, poznato je da su ovi iz Wimbledona rasisti ;)
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

dal je organizator wim u pravu ili ne uopce po meni nije diskutabilno..

mutavo mi je da si je on dozvolio tako nesto.. nemoj me .... da ne mozes jedan dan obuci nesto normalno (kaj se od tebe ocekuje).
I like to race, not to do laps alone.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Brundle je najbolje komentirao situaciju. On je bio tamo POZVAN. Kada nekog POZOVEŠ, onda očekuješ da se pojavi kao ON, a ne kao netko 10. Dakle, ako su ga već zvali trebali su ga pustit kak je došo.

Anyway, dobro je napravil da nije pristal da mu daju one ''rezervne'' odjevne predmete za takve slučajeve nego se ispravno pokupio i otišo doma.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Slash je napisao/la:Brundle je najbolje komentirao situaciju. On je bio tamo POZVAN. Kada nekog POZOVEŠ, onda očekuješ da se pojavi kao ON, a ne kao netko 10. Dakle, ako su ga već zvali trebali su ga pustit kak je došo.

Anyway, dobro je napravil da nije pristal da mu daju one ''rezervne'' odjevne predmete za takve slučajeve nego se ispravno pokupio i otišo doma.
ako postoje nekakva pravila onda ih se treba pridržavat koliko god bila snobovska, a ako se on ne slaže s pravilima, nije trebao ni dolazit. a ne se pravit faca i pokušat mijenjat nešto što za sve vrijedi ne znam ni ja koliko decenija.
Mislim, šta sad svi trebaju furat svoj film i zanemarit sva pravila koja postoje da bi se mogli individualno istaknut.
Zamisli da ideš u restoran na večeru u papučama i potkošulji jer si ti eto baš tu večer osjećao da bi to trebao obući... bilo vruće vani :roll:
može se progledat kroz prste smisla kad imaš 15-16 godina...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Gledao sam turnir i nije jedini koji je bio tako obucen. Ili dvostruka mjerila ili idiotizam.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ovo se odnosi na tu svečanu ložu. u kojoj, za ne povjerovati, smiju sjediti čak i crnci...
slika
a koliko vidim i nije neki strogi dress code za koji se može reć da ga nikako nije mogao ispoštovat.
al to je privlačenje pažnje i mislim da Bernie sad svršava na Lewisovo privlačenje publiciteta. To je pravo ponašanje svjetskog prvaka, tako se privlači interes bogataša koji bi po Bernievom kriteriju trebali biti pravi gledatelji F1. Šteta što gol nije uletio u teren i prekinuo meč iz protesta :D
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Slash je napisao/la:Brundle je najbolje komentirao situaciju. On je bio tamo POZVAN. Kada nekog POZOVEŠ, onda očekuješ da se pojavi kao ON, a ne kao netko 10. Dakle, ako su ga već zvali trebali su ga pustit kak je došo.

So, ako te ja pozovem u restoran, doći ces u gaćama (a znas da se tamo nosi samo određena obleka")?
I like to race, not to do laps alone.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Kad pogledam ove na slici , zapitam se zbog cega njega nisu pustili. Mozda ne pustaju katolike. Ili su samo snobovi po obicaju.

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Kad pogledam ove na slici , zapitam se zbog cega njega nisu pustili. Mozda ne pustaju katolike. Ili su samo snobovi po obicaju.
Ili sotonjare nepuštaju ;) ili ih jednostavno boli qurac za vjeru

De molim te pogledaj da na slici svi imaju odjelo i krvatu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pogotovo onaj desno sa tirkiznom kravatom je po dress codeu. Kada već daješ slike nemoj stavljati one koje ti pašu već sve.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Ovogodišnji središnji teren. Ona tvoja slika je od prošle godine. ;) de molim te.
slika
Easy does it: Comedian Ricky Gervais saw no reason to dress up for his afternoon watching Andy Murray

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Hamilton da je htio gledat mec s obicnom rajom to bi i uradio. Za gledanje finala wimbledona iz kraljevske lože vrijedi poseban dress code.
Kao sto rekoh, na US openu ce se puno bolje uklopit.ionako mi nikad nije ostavljao dojam ustogljenog engleza :lol:
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Pogotovo onaj desno sa tirkiznom kravatom je po dress codeu. Kada već daješ slike nemoj stavljati one koje ti pašu već sve.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[ http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/ ... 34x422.jpg ]
Ovogodišnji središnji teren. Ona tvoja slika je od prošle godine. ;) de molim te.
[ http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/ ... 34x473.jpg ]
Easy does it: Comedian Ricky Gervais saw no reason to dress up for his afternoon watching Andy Murray
Citas ti ca ti se pise? Bio je pozvan u royal box a tamo kao sto ti rekose vrijede strog prvila odjevanja. To je kao da dođes po diplomu u japankama i kratkim brgesicama
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

mislim da možemo zaključit da se Lewis propisno osramtio u svojoj domovini :D
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Elita ga ionako tamo ne voli radi drugog prebivališta, ne plaćanja poreza i inih kapitalističkih caka.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Elita ga ne voli jer nije iz njihove snobovske svite, već iz obične srednjegrađanske obitelji. Moguće i da ga ne vole jer ima osobnost za razliku od većine društva u Engleskoj. Uostalom krcate tribine običnih ljudi i potpora govore koji sloj ljudi ga ne može smisliti. A porez plaća gdje je prijavljen, za razliku od tvoje insinuacije da ne plaća porez. Po tome su i vettel/schumacher kriminalaci ( prebivalište je u Švicarskoj) i muljatori kao i većina sportaša.

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:Elita ga ne voli jer nije iz njihove snobovske svite, već iz obične srednjegrađanske obitelji. Moguće i da ga ne vole jer ima osobnost za razliku od većine društva u Engleskoj. Uostalom krcate tribine običnih ljudi i potpora govore koji sloj ljudi ga ne može smisliti. A porez plaća gdje je prijavljen, za razliku od tvoje insinuacije da ne plaća porez. Po tome su i vettel/schumacher kriminalaci ( prebivalište je u Švicarskoj) i muljatori kao i većina sportaša.
Nisam rekel da ne plaća porez što je tvoja 'insinulacija' kak bi Blažičko ili Štimac rekli na tečnom 'rvackom da zvuče obrazovanije, već da radi upravo to i kaj i svi slični rade.

A sad, Schumi, Vettel i Rosberg nemaju staleže u svojoj zemlji radi kojih je VB još uvijek u srednjem vijeku, pa tamo teško pada dok netko paradira s domoljubljem za državu u kojoj ne plaća skoro nikakav porez, tj. ne pridonosi financijski.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Vuksa_KC je napisao/la:
Dani je napisao/la:Elita ga ne voli jer nije iz njihove snobovske svite, već iz obične srednjegrađanske obitelji. Moguće i da ga ne vole jer ima osobnost za razliku od većine društva u Engleskoj. Uostalom krcate tribine običnih ljudi i potpora govore koji sloj ljudi ga ne može smisliti. A porez plaća gdje je prijavljen, za razliku od tvoje insinuacije da ne plaća porez. Po tome su i vettel/schumacher kriminalaci ( prebivalište je u Švicarskoj) i muljatori kao i većina sportaša.
Nisam rekel da ne plaća porez što je tvoja 'insinulacija' kak bi Blažičko ili Štimac rekli na tečnom 'rvackom da zvuče obrazovanije, već da radi upravo to i kaj i svi slični rade.

A sad, Schumi, Vettel i Rosberg nemaju staleže u svojoj zemlji radi kojih je VB još uvijek u srednjem vijeku, pa tamo teško pada dok netko paradira s domoljubljem za državu u kojoj ne plaća skoro nikakav porez, tj. ne pridonosi financijski.
I tu si u krivu. Naime u Njemačkoj i dalje postoje plemićke obitelji kao i u VB te bivšim "monarhijama".

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Pa ima, ali nije toliko radikalno, tamo te ne odjeljuju ko u VB Hamiltona, da nije i nikad neće biti 'njihov'.
Odgovori