Ma slobodno se izrazi kako želiš, nismo dječurlija da se naljutimo jer neko nešto kažezonelsk je napisao/la: To što je to tebi "seljacki" ne znaci da je drugima. Postoji stara izreka "O ukusima i bojama se ne raspravlja".
I jos uvijek mi nije jasno kako ga to krasi ko dobrog ili loseg vozaca, i zasto je onda po tome u globalu losija / manja "vozacka legenda" (ovo je u navodnicima jer jos je prerano pricati o tome ali u nekom trenutku bude)
To sto si ti uskogrudan i gledas kaj je ko obuko, a ne kakav je vozac ili osoba nije moj problem.
(sorry, ali ako mozes nekoga nazivati seljacinom samo tako, i jer se tebi taj stil ne sviđa mogu i ja biti malo grublji).
Reci za nekoga da je seljacina zbog odijevanja i naslikavanja (btw koje netko drugi kreira za nejga ko cijeli image i donosi mu pare) je mutavo, ograniceno i bas se usudim reci onak pravo balkanski.

Nekažem ja da to kako se on ponaša ima veze sa njegovim vozačkim sposobnostima, dobar je vozač, sve 5, evo naprimjer da je Maldonado onako izbacio Rosberga sa staze u Japanu siguran sam da bi ga svi pljuvali, ali ovo je ipak Hamilton pa je to odličan potez. Hoću samo reć da i on ima loših poteza na stazi koji se u opće negledaju.
Cjelu karijeru se uspoređuje sa Sennom. Pa di to ima smisla nije klinac od 10 godina da misli da je Senna i šta već. On je samo Hamilton i to je to, nikad neće bit Senna
Ovo za oblačenje mogu reć da je seljačina, de pogledaj onu8 smijuriju od slike što je stavio Finac i reci dali je to nije smješno. Kog briga za njegov život da mora sve svoje privatne stvari stavljat, a Facebookove, Twitterove i slične gluposti?
Mjenjat svoj stil oblačenja i prodat sebe zbog nešto malo love nebi nikad napravio, a posebno ne ako već imam milione € na računu, to čisto pokazuje kaki je on karakter