Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Kenny »

zonelsk je napisao/la: To što je to tebi "seljacki" ne znaci da je drugima. Postoji stara izreka "O ukusima i bojama se ne raspravlja".

I jos uvijek mi nije jasno kako ga to krasi ko dobrog ili loseg vozaca, i zasto je onda po tome u globalu losija / manja "vozacka legenda" (ovo je u navodnicima jer jos je prerano pricati o tome ali u nekom trenutku bude)

To sto si ti uskogrudan i gledas kaj je ko obuko, a ne kakav je vozac ili osoba nije moj problem.

(sorry, ali ako mozes nekoga nazivati seljacinom samo tako, i jer se tebi taj stil ne sviđa mogu i ja biti malo grublji).

Reci za nekoga da je seljacina zbog odijevanja i naslikavanja (btw koje netko drugi kreira za nejga ko cijeli image i donosi mu pare) je mutavo, ograniceno i bas se usudim reci onak pravo balkanski.
Ma slobodno se izrazi kako želiš, nismo dječurlija da se naljutimo jer neko nešto kaže :biggrin:

Nekažem ja da to kako se on ponaša ima veze sa njegovim vozačkim sposobnostima, dobar je vozač, sve 5, evo naprimjer da je Maldonado onako izbacio Rosberga sa staze u Japanu siguran sam da bi ga svi pljuvali, ali ovo je ipak Hamilton pa je to odličan potez. Hoću samo reć da i on ima loših poteza na stazi koji se u opće negledaju.

Cjelu karijeru se uspoređuje sa Sennom. Pa di to ima smisla nije klinac od 10 godina da misli da je Senna i šta već. On je samo Hamilton i to je to, nikad neće bit Senna

Ovo za oblačenje mogu reć da je seljačina, de pogledaj onu8 smijuriju od slike što je stavio Finac i reci dali je to nije smješno. Kog briga za njegov život da mora sve svoje privatne stvari stavljat, a Facebookove, Twitterove i slične gluposti?

Mjenjat svoj stil oblačenja i prodat sebe zbog nešto malo love nebi nikad napravio, a posebno ne ako već imam milione € na računu, to čisto pokazuje kaki je on karakter
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Kenny je napisao/la: Mjenjat svoj stil oblačenja i prodat sebe zbog nešto malo love nebi nikad napravio, a posebno ne ako već imam milione € na računu, to čisto pokazuje kaki je on karakter

vecina sportaša (relevantnih) to radi,i ne vidim di bi tu trebao biti problem
I like to race, not to do laps alone.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:
zonelsk je napisao/la: To što je to tebi "seljacki" ne znaci da je drugima. Postoji stara izreka "O ukusima i bojama se ne raspravlja".

I jos uvijek mi nije jasno kako ga to krasi ko dobrog ili loseg vozaca, i zasto je onda po tome u globalu losija / manja "vozacka legenda" (ovo je u navodnicima jer jos je prerano pricati o tome ali u nekom trenutku bude)

To sto si ti uskogrudan i gledas kaj je ko obuko, a ne kakav je vozac ili osoba nije moj problem.

(sorry, ali ako mozes nekoga nazivati seljacinom samo tako, i jer se tebi taj stil ne sviđa mogu i ja biti malo grublji).

Reci za nekoga da je seljacina zbog odijevanja i naslikavanja (btw koje netko drugi kreira za nejga ko cijeli image i donosi mu pare) je mutavo, ograniceno i bas se usudim reci onak pravo balkanski.
Ma slobodno se izrazi kako želiš, nismo dječurlija da se naljutimo jer neko nešto kaže :biggrin:

Nekažem ja da to kako se on ponaša ima veze sa njegovim vozačkim sposobnostima, dobar je vozač, sve 5, evo naprimjer da je Maldonado onako izbacio Rosberga sa staze u Japanu siguran sam da bi ga svi pljuvali, ali ovo je ipak Hamilton pa je to odličan potez. Hoću samo reć da i on ima loših poteza na stazi koji se u opće negledaju.

Cjelu karijeru se uspoređuje sa Sennom. Pa di to ima smisla nije klinac od 10 godina da misli da je Senna i šta već. On je samo Hamilton i to je to, nikad neće bit Senna

Ovo za oblačenje mogu reć da je seljačina, de pogledaj onu8 smijuriju od slike što je stavio Finac i reci dali je to nije smješno. Kog briga za njegov život da mora sve svoje privatne stvari stavljat, a Facebookove, Twitterove i slične gluposti?

Mjenjat svoj stil oblačenja i prodat sebe zbog nešto malo love nebi nikad napravio, a posebno ne ako već imam milione € na računu, to čisto pokazuje kaki je on karakter
Eto mene zanim, imas sta protiv? A kladim se da u svijetu ima puno mene.... I sta onda sto je seljacina u privatnom zivotu? Ja za Alonsa smatram da je najvece govno i ljiga od covjeka koja je vozila F1, pa mu se divim kako vozi,,, jer se ne natjecu ko ce kakav karakter biti vec tko ce biti najbrzi... I obojica spomenutih to rade odlicno....
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

lewis forever alone (zapravo mislim Mercedes AMG, ako je ono Nico do njega :D )

slika
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

McLewis..nazivati jednog covjeka ovako ruznim rijecima ne cini te dobrim covjekom..razumijes??

@Finac..auuu...that hurts :-)
Alonsista hasta la muerte..
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

možda se on sam odvojio od ostalih... a ni sebastian mi se ne čini društven na ovoj slici
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

vidc je napisao/la:možda se on sam odvojio od ostalih... a ni sebastian mi se ne čini društven na ovoj slici
Ne žele drugima dati savjete za pobjedničku vožnju. :biggrin:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ako sam dobro skuzio, lujo u austinu pobjedi, vettel bude 3. I hamo je osigurao naslov...
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Da. Mora osvojit 9 bodova vise od vettela ukoliko misli osvojit wdc
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ništa nisu rekli o problemima sa zadnjim krilom. Bilo je govora na tr-u tokom utrke.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la marcus »

Ego. Svaki uspješni sportaš mora imati veliki ego, a ovi vrhunski sportaši ga imaju do neba. Još kada se uzme u obzir da F1 vozači moraju biti i malo ludi (ili hrabri ovisno kako tko gleda) dobije se "dobitna" kombinacija.

A kada si najbolji od svih tih "egoističnih luđaka" onda ne možeš ostati skroz normalan ni u osobnom životu.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Schumacher i Vettel i jos dosta njih se ne slazu. Ljudi van staze vode normalan obiteljski zivot, odnosno schumacher je vodio dok nije stradao na skijanju. Moze se i tako ako to covjeka usrecuje, netko je obiteljski tip a netko zivi zivot playboya. bitno je da covjek bude sretan privatno i bez distrakcija i odmah mu je lakse i raditi , odnosno voziti kad su u pitanju vozaci. Hamilton je bio u losoj formi dok je stalno bio pod nekik pritiskom braka i djece. Kad se rijesio toga poceo je bolje voziti. S druge strane vettel ima dvoje djece i vozi jednako dobro kao i Hamilton ove godine.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Vettel ima dvoje djece? Puno toga o njemu ne znam...
Ja se slažem. Oni trrebaju biti gotovo psihopati egoisti, ako misle biti prvaci. Sama brzina nije dovoljna. Svi su oni takvi. Alonso je na početku u ferrariju bio brz kao massa, malo brži, ali ga je nemilosrdno gazio na drugim frontovima. Preticanje na ulazu u bokseve...?
Ima milion primjera, da ne nabrajam - koji su svojstveni baš takvim vozačima (recimo njih troje na gridu danas + senna, schumi...)
Puno je tu i drugih faktora, ali da- ovo stoji
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

zonelsk je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Mjenjat svoj stil oblačenja i prodat sebe zbog nešto malo love nebi nikad napravio, a posebno ne ako već imam milione € na računu, to čisto pokazuje kaki je on karakter

vecina sportaša (relevantnih) to radi,i ne vidim di bi tu trebao biti problem
Beskičmenjaci, prodat sebe za nešto malo love :roll:
McLewis je napisao/la:
Eto mene zanim, imas sta protiv? A kladim se da u svijetu ima puno mene.... I sta onda sto je seljacina u privatnom zivotu? Ja za Alonsa smatram da je najvece govno i ljiga od covjeka koja je vozila F1, pa mu se divim kako vozi,,, jer se ne natjecu ko ce kakav karakter biti vec tko ce biti najbrzi... I obojica spomenutih to rade odlicno....
Neznam samo kako ti se da pratit tuđi privatni život

U nedjelju je još jednom pokazo koliko ima svoje ja, izgleda da je dobio po pi*ki od nekog u F1 i u nedjelju se uvuko Putinu u šupak, prvo mu daje ruku, pa priča s njim, da bi ga počeo ispitivat kako se nosi šubara hahahahaha a prošle sezone mu nije htjeo ni pružit ruku
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Ti si Kenny smješan, sport i show bussines su odavno povezani. Za jedan dan snimanja/slikanja nema niko ništa protiv da mu kapne poprilična suma na transakcijski račun.

A što se tiče oblačenja i ostaloga, to je sasvim normalno i to najviše pali tinejđere i klince. Čovjek od 30+ godina neće nosat čudne šilterice i robu smješnog dizajna, snimanje i takvo oblačanje je prodavanje magle mlađima. Tko će pametan kupovat onu smješnu kapu s potpisom Hamiltona? ....to je za djecu.

To je kao da očekuješ da će svi navijači Ferraria doći gledat utrku sa tic-tac bonbonima jer ih je Schumaher jeo u reklami.
Za iznose koji oni dobiju nakon prodanih reklama ja bi pio motorno ulje na tv-u i nakon toga pola godine ležao u šok sobi, pa neka priča ko oće da sam se prodo.
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Ti si Kenny smješan, sport i show bussines su odavno povezani. Za jedan dan snimanja/slikanja nema niko ništa protiv da mu kapne poprilična suma na transakcijski račun.

A što se tiče oblačenja i ostaloga, to je sasvim normalno i to najviše pali tinejđere i klince. Čovjek od 30+ godina neće nosat čudne šilterice i robu smješnog dizajna, snimanje i takvo oblačanje je prodavanje magle mlađima. Tko će pametan kupovat onu smješnu kapu s potpisom Hamiltona? ....to je za djecu.

To je kao da očekuješ da će svi navijači Ferraria doći gledat utrku sa tic-tac bonbonima jer ih je Schumaher jeo u reklami.
Za iznose koji oni dobiju nakon prodanih reklama ja bi pio motorno ulje na tv-u i nakon toga pola godine ležao u šok sobi, pa neka priča ko oće da sam se prodo.
E vidiš taj Hamilton ima kojih 30 godina i izgleda stalno ko hebeni klaun, nekažem ja ništa protiv snimanja reklami, ali ono naslikavanje njegovo, glumljenje ko zna čega, nosenje te odjeće svaki dan je malo jadn, a ni neprimjećujem da drugi bar u F1 rade klaune od sebe
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

to je njegov stil, kao što je moje npr. trenirka i polo majica kad sam doma ili traperice i košuljica kad idem van...meni je to njegovo isto malo preseravanje, ali ako njemu tako odgovara tko sam ja da mu kenjam?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Ajmo jedan ŠBB KBB.
Čitam Kimijevu izjavu: Kimi Raikkonen says he would obey team orders to help Ferrari team-mate Sebastian Vettel keep alive his hopes of winning the 2015 Formula 1 world championship.
Dakle ne očekujem da Rosberg pomogne Lewisu ukoliko se Austin loše završi (npr. oba Mercedesa odustanu, a Vettel pobijedi), ali......kada Lewis za najkasnije 2 utrke osigura naslov, hoće li on u zadnje 2 (ili 3) utrke pomoći Rosbergu da bude drugi u ukupnom poretku?
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Neće. ukoliko pobjedi u Austinu ce nastavit rokat dalje da se izjednaci sa Vettelom i Schumacherom na vrhu (13 pobjeda u 1 sezoni)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Najjace mi je sad kako hvale Hamiltona kako izjavljuje da se zeli borit protiv Vettela sljedece godine i sve to, a kad je bila prilika da Red Bull uzme mercove PU se odmah ustrtario
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Bravo lujo bravo :) Je da nam je rosberg oduzel borbu za P1 ali i ovak je cisto uredu
Darkness rises when silence dies
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Čestitke Hamiltonu na tituli.
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Bilo je blizu.....opet loše odluke u vezi mijenjanja guma, ali imali smo sreće sa SCima.

1. Ako mu nije išlo na Intermedijama mogao je krug-dva ranije u boks....staza se dosta oslušila. Tu je izgubio barem 6-7 sekundi i još gore prestizali su ga kao McLaren.

2. Zašto nije otišao po gume pod drugim VCSom mi nije jasno. Pa i da je par sekundi čekao u boksu da Rosbergu promijene bi bilo bolje nego izgubiti 25 sekundi kasnije na prolazak kroz boks. Pa i bebe su znale da sa tim setom ne može do kraja. Zaista nerazumljivo, ali sreća prati hrabre. Kad te ide, onda te ide!!!!!!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

bilo je blizu da se osvajanje naslova odgodi eventualno za još jedan vikend, inače ovaj naslov nikad nije bio upitan.

ono što mi je zanimljivo je da Hamilton veli da više nema nekih posebnih ciljeva za ostvariti u F1??
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Zgodno su izvukli komentare od prije 3 godine. Najiskrenije priznajem kako tada nisam mogao vjerovati zašto se Lewis odlučio na taj potez. No, očigledno je Lauda "prodao" dobru priču.....ostalo je povijest!

http://www.skysports.com/f1/news/24181/ ... n-mercedes
Odgovori