Da znam da su u 2000im propali svi manji timovi i ostali samo najjači, to je šteta, ali isto tako mi je i kalendar bezveze, ima hrpa staza, a većina njih su neke nove staze koje liče jedna na drugu, koje su bezveze, hrpa ih je u nekim zemljama di ljude F1 ni nezanima, ali eto ti arapi daju pare Bernieu, pa imamo hrpu glupavih staza.Cuky je napisao/la:I onda je ogroman broj momčadi zatvorio svoja vrata jer im je sve dulja sezona sa sve jačim i skupljim motorima bila neodrživa. Zato se krenulo prvo sa cijelim vikendom, pa 2 vikenda i onda od 2006 na ovamo sa ograničenim brojem motora po bolidu za cijelu sezonu.
Koliko god da su uspjevali do sada smanjit troškove sa tim motorima sad su ih povećali sa ovim novim
Tu treba biti šljunak da kazni vozače kad izlete, da izgube par mjesta, ili da se uopće nevrate na stazu, po meni i ta nenamjerna izljetanja trebaju biti kažnjena, ne da ih sudci na stazi kažnjavaju, nego da ih staza kazniCuky je napisao/la:Zašto miješaš kruške i jabuke? Pričali smo o zonama koje ne kažnjavaju pogreške, ne koje ne kažnjavaju namjerna izlaženja sa staze. Nije ista stvar kad vozač namjerno izađe sa staze kako bi stekao prednost (npr. Schumacher u Hockenheimu 2003. ili Vettel nekoliko puta kroz zadnjih par sezona) i tu je FIA da kazni takve stvari i kad vozač pogriješi, izleti i onda iskoristi taj asfalt da iskontrolira bolid, sabere se i vrati natrag u utrku (npr. Hamilton 2014. u Brazilu)
Da upravlja time vozač, ali isto tako postoji hrpa toga što mu omogućava lakšu vožnju, naprimjer lakše im je upravljat volanom nego prije, sustav koji neda da se bolid ugasi na startu...Cuky je napisao/la:Vozač i dalje kontrolira koliko snage želi od motora, vozač i dalje pritišće kočnicu, mijenja brzine i prilagođava se situaciji na stazi i samom bolidu. Elektronika ne upravlja bolidom na način da ga vozi umjesto vozača, elektronika se brine da bolid funkcionira kako treba, baš kao što je to u svim ostalim trkaćim serijama. Bez elektronike nebi bilo pitanje tko upravlja bolid nego kako ga uopće pokrenuti.
[/quote]Toon je napisao/la:zato što on nije stroj...imaš jedan vic kad pitaju starog Rusa jel mu bilo bolje pod Staljinom ili sad pod Putinom...on im odgovor da je bilo bolje pod Staljinom a na pitanje pa zašto tada njegov odgovor je bio - tada sam bio mlad i mogao sam f...ati a sad ne mogu....Kenny je napisao/la:Zato cjeniš Lemmya koji je osto do kraja ono što je
Nije on stroj, ali nisu ni vozači. Nebrini nisam toliko star