Navijam za njega (kao što sam x puta rekao u GP2 temiF1NAC je napisao/la: U nivou Vandoornea ako ne i bolji. Lik je u svom debiju uspio dostic prednost koju je imao Gasly i sad trenutno vodi. Dao Bog da uzme titulu u rookie sezoni

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Navijam za njega (kao što sam x puta rekao u GP2 temiF1NAC je napisao/la: U nivou Vandoornea ako ne i bolji. Lik je u svom debiju uspio dostic prednost koju je imao Gasly i sad trenutno vodi. Dao Bog da uzme titulu u rookie sezoni
Baš. Bezveze. Sucks. Ima tih svakakvih inženjerskih ( ili po tehničkom pravilniku ) ludorija iz 70-tih, 80-tih, 90-tih,..... ali taj P treba ukinuti od 2017.-e pa nadalje u budućnosti - remek djelo rugla...... FIA-ine gluposti ili tko već slaže ili odobrava te tehničke pravilnike......McLewis je napisao/la:Sve super al opet imaju "pimpac" naprijed...
A pimpač je očito nužno zlo u vrijeme kad se ne može puno testirati jer je najjednostavniji način da se zadovolje pravila o dimenzijama nosa i prođe crash test, a da se isti opet zadrži lakšim te aerodinamički dovoljno efikasnim.McLewis je napisao/la:Sve super al opet imaju "pimpac" naprijed...
izvučeno iz konteksta gadno zvučiCuky je napisao/la:A pimpač je očito nužno zlo u vrijeme kad se ne može puno testirati jer je najjednostavniji način da se zadovolje pravila o dimenzijama nosa i prođe crash test, a da se isti opet zadrži lakšim te aerodinamički dovoljno efikasnim.McLewis je napisao/la:Sve super al opet imaju "pimpac" naprijed...
Lotus (sada Renault) je još sredinom 2014. počeo razvijati normalan nos po uzoru na Mercedes i još uvijek nisu uspjeli napraviti onako kako su zamislili nego već dvije sezone koriste nešto približno planiranome. Manor ima najjeftinije riješenje (dugački jednostavni nos), dok je Mercedes priča za sebe. Svi ostali imaju pimpač u nekom obliku.
Rekao bih da je jedina iznimka od normalne Force India. Imaju vjerojatno najsloženije riješenje nosa, zapravo je također sa pimpačom ali odlično zamaskiranim. No riješenje je vjerojatno previše komplicirano, a ne donosi skoro nikakve prednosti u performansama, pa ostali nisu odlučili kopirati.
Edit:Bernie Ecclestone has revealed that Singapore Grand Prix chiefs no longer want to hold a Formula 1 race there
But in an interview with German publication Auto Motor Und Sport on Sunday, Ecclestone said that his belief was that Singapore was not going to extend its race deal
Ovo tvoje kad citam zvuci kao da to vrijedi za kisne uvjete samoToon je napisao/la:em kasniš em ti štura vijest....
sramota me priznati...F1NAC je napisao/la:drugi put bumpiraj (premoderno za tebe)
Oko 9.5 kg prednje oko 11.5 straznje. Bez felge naravno. Sto je oko kilu, kilu i po vise nego sadasnjeJoe je napisao/la:Zna li se težina novih "guma"?
Nekako si mislim da neće više biti box-a ispod 2,5 sekunde.