1) Mike Coughlan je namjeravao napustiti Mclaren i nije bio u dobrim odnosima niti s Ronom Dennisom niti s drugim glavnim ljudima u ekipi. On od Stepneya nije dobio te podatke za McLaren. On ih je dobio kako bi njih dvojica razradili što bolju tehničku strategiju i uvjerili ljude iz Honde (s kojima su imali bar dva sastanka) kako su oni pravi ljudi da izvade tu ekipu iz velike tehničke krize. No, sve se otkrilo prije nego što se išta konretno dogodilo s Hondom, i prije nego što se Coughlan riješio tih dokumenata. Moje je mišljenje, i ne samo moje, da je gotovo sigurno da nitko drugi u McLarenu nije znao za ovo, pogotovo ne Dennis. Ako vi negdje radite, zna li vaš šef za sve stvari koje držite u svojoj kući, osobito ako se baš ne slažete s njim i ako uskoro namjeravate dignuti sidro iz firme u kojoj radite? Pretpostavljam da ne. Max Mosley sad kaže da je McLaren svejedno odgovoran za svoje uposlenike. Ja se s tim jednostavno ne slažem. I osim toga, ja (i drugi ljudi u Formuli 1 koji imaju dovoljno integriteta da to priznaju unatoč tome što im/nam se Dennis osobno ne sviđa) znam da Dennis nije čovjek koji laže. Koristiti sada ovu nezgodnu situaciju i likovati nad nezavidnim položajem tog čovjeka samo zato jer vam je antipatičan vrlo je ružno i tužno, i nešto što me, međutim, uopće ne iznenađuje kod Mosleya. On ne trpi Dennisa i sad mu(kako veli Dennis) pleše na grobu. Jadno.a.novak je napisao/la:Poštovanje gosp, jergoviću evo imam par pitanja za vas moždi glupa ali:
1)Kako je moguće da big bossu(dennisu),jedan od glavnih inžinjera prikuplja podatke od konkurentne momčadi,i te podatke ''možda'' koristi kako bi mclaren npredovo,jer meni pomalo zvući glupo da osoba poput big bossa nezna za takve operacije sa strane sigurno je boss znao šta mu rade inžinjeri kod kuće ipak je rijeć o milijonima dolara koje mclarn može izgubiti ili zaraditi zar ne?
2)Kada bi miloš mogao poćet vozit za neku momčad tj,dali postoje šanse za prodrive
3)Mladene zar nemislite ako srbija dobije gp,da bi zo pomalo moglo ponovno otvoriti šanse za hrvatsku?
4)Tu ste napisali da ako stvarno želite i vjerujete u sebe i svoje sposobnosti da bi mogli uspjeti u f1,e ovako pošto imam 18 g, i student sam imam san da se f1 vozi u hr,tj u rijeci,ali pošto sam prije tjedan dana gledo podatke oko površine otoka krka,mislim kada bi se napravili planovi staze na tom otoku mislim da tolko nebi moglo biti nemoguće,jer samo jedna općina na otoku krku(omišalj) je veća od grada rijeke po površini u registr,dal uz ozbiljne razgovore s vlasti i s berniem bi bilo šta tako izvedivi,pazite na krku je već aerodrom,pa bi vas molio ako biste uhvatili malo vremena,i pogledali detalje dal bi šta bilo izvedivo zamislite usred 7 mj, f1 na krku tu su još turisti......................This is just my wildest dream,i think that dream will become a reality
2) Ne znam. Šansi za prodrive, i za još nekoliko ekipa svakako ima. Radi se prije svega i najprije o testu ili dva, potom o nekom većem angažmanu.
3) Ako Srbija dobije F1 utrku, to bi prije moglo zatvoriti nego otvoriti šanse za Hrvatsku, zbog velike geografske blizine.
4) Koliko je meni poznata priča o izgubljenoj prilici Hrvatske da dobije F1 utrku (a poznata mi je jako dobro jer mi ju je sam Bernie Ecclestone ispričao bar dva puta), šanse da se ta prilika opet dobije ekstremno su male, na Krku ili bilo gdje drugdje. Na žalost, ali za to sigurno nije kriv niti Ecclestone niti bilo tko drugi osim ljudi iz ove zemlje i, specifično, Rijeke.