blazenko je napisao/la:Poštovanje Mladene!
Da li možda znate da li je na zadnje dvije utrke u Francuskoj i V. Britaniji bio Schumacher, jer ga se nije vidjelo u prijenosu? Što mislite o Massinoj vožnji na utrci u V. Britaniji? Hvala na Vašem vremenu i imate pravo, sad kada pratim ovaj forum vidim da u stvari NIŠTA ne znam o formuli 1! Pozdrav!!!
Schumachera sam vidio u prijenosu iz Francuske, ali ne i u ovom iz Silverstonea. Moguće da tu nije bio.
Massa je odvozio dobru utrku, ali najviše zahvaljujući vrlo superiornom autu u odnosu na sve one koji su se našli ispred njega nakon starta utrke. Kad imate tako drastično superioran auto, on vam omogućuje da se brže približite autu ispred vas, pa vam njegov prljavi zrak ne smeta toliko. Zato je Massa sva svoja pretjecanja na stazi (njih 9) obavio do 11. kruga. Onda je došao do tvrđih (bržih) oraha, i više nije išlo. Kasnije je još kroz boksove prešao Fisichellu i Heidfelda, i došao pod mjenjač Kubici. No, u posljednjih 11 krugova utrke nije pronašao način da prijeđe BMW.
Mislim da bi boljem vozaču to vjerojatno uspjelo, jer je Massin najbolji krug utrke bio čak za 1,3 sekunde brži od Kubičinog, što bi dalo naslutiti da je njegov auto možda bio dovoljno superioran za pretjecanje. Ali, naravno, Massa nije superioran vozač u odnosu na Kubicu. Zapravo, obrnuto je, i zato je Kubica relativno mirno odbranio 4. mjesto.
Po meni, Massa ima problem kad treba pretjecati, ili kad je u prometu. On je jako dobar kad sjedne na vodstvo. Ali, mislim da to nije dovoljno.
Siguran sam da nije točno da ništa ne znate o Formuli 1. Do sada je za mene na ovom podforumu najbolja stvar raznolikost i zanimljivost pitanja. I neke vrlo, vrlo dobre i mudre opaske, i motivi za pitanja.