Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
bish
Ja sam: Vozač
Navijam za: formulu
Kontakt:

Post Postao/la bish »

Pa jel prestigao ili nije? Jel imao muda prestici uopce na taj način i na takvoj stazi?
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

kiby je napisao/la:
muamert je napisao/la:
ploc je napisao/la:Po meni Massa nece biti NIKADA prvak , puca prelako kad je pod pritiskom a i nema neke sportske drskosti potrebne za prvaka ,kad je taj prestigo nekog , mislim vozackom majstorijom
Mozda Kubicu u Japanu? Ili, mozda samo ja tako mislim?

Pozdrav
A dali je to bilo izvan staze ili unutar staze?

kakve veze ima jeli bio izvan ili unutar ili izvan staze, bitno je da je prošao?a to što je uspio preteći Kubicu i izvan staze samo govori koliko zapravo ima muda jel nebi svatko išao na takav riskantan potez, zavoj ili dva prije cilja!!
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Hamilton je napisao/la:kakve veze ima jeli bio izvan ili unutar ili izvan staze, bitno je da je prošao?a to što je uspio preteći Kubicu i izvan staze samo govori koliko zapravo ima muda jel nebi svatko išao na takav riskantan potez, zavoj ili dva prije cilja!!
Da, da je zona za izlijetanje u Japanu asfaltirana na tom dijelu ti potezi Masse i Kubice ne bi bili toliko impresivni...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

p@rtibrejker je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:kakve veze ima jeli bio izvan ili unutar ili izvan staze, bitno je da je prošao?a to što je uspio preteći Kubicu i izvan staze samo govori koliko zapravo ima muda jel nebi svatko išao na takav riskantan potez, zavoj ili dva prije cilja!!
Da, da je zona za izlijetanje u Japanu asfaltirana na tom dijelu ti potezi Masse i Kubice ne bi bili toliko impresivni...

e šta bi bilo kad bi bilo... ;)
oni su svoje pokazali, a Massa pogotovo, da nije bilo asfalta nabi ni poskušavali tako nešto...
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

odlican je drgi vozac!!!
McLaren u <3
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Ima ogromno srce i borbenost, veliki radnik. Timski posao jučer odradio izvanredno. slika
Go Felipe!!!
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

al opet je odradio taj posao s drugog s pola,jednostavno on je dobar vozač samo kada se sve poklopi. nikad neće biti dovoljno dobar da dođe do toga da bi zasjenio kimija,osim ako mu ferrari napravi tako dobar bolid da se utrkuju samo njih dvojica.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bravo za Massu, odlično je startao, zadržao Lewisa i omogućio Kimiju da ga odmah pretekne!
BRAVO MASSA! Odličan timski posao!
Hristo

Post Postao/la Hristo »

Solidan vozač kojeg dobrim čini i trenutno stanje utrkivanja - teško preticanje, praktički onaj tko ima pole odnosi pobjedu (što Massi izuzetno odgovara), traction control itd.

Beta mužjak, ako postoji takvo nešto, najbolje funkcionira kao drugi vozač, nešto slično kao Schumacher-Barrichello tim. Izgleda da je Michael dobro birao ;).

Imam dojam da ako mu dopuste pobjedu u Brazilu, da će sve napraviti da pomogne prvom vozaču. Ipak, da nije zeznuo s onim u Kanadi i tamo pobijedio, možda bi sve išlo drugim tokom i možda bi se Massa (zaslužan ili ne), natjecao jučer za prvenstvo. No to bi bila iznimka i zasluga Kimijevog učenja bolida, više nego zasluga samog Masse.

Opet, ako se prvi vozač previše opusti, Massa će ga svojim vožnjama tjerati da se popravi, nešto što se vjerojatno i događalo Kimiju. Jednom kad je Kimi pokazao tko je faca u timu, Massa se primirio.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

schuey je napisao/la:al opet je odradio taj posao s drugog s pola,jednostavno on je dobar vozač samo kada se sve poklopi. nikad neće biti dovoljno dobar da dođe do toga da bi zasjenio kimija,osim ako mu ferrari napravi tako dobar bolid da se utrkuju samo njih dvojica.
zasjenit če on kimia več slijedeče godine,jer sada kimi ni ferrarijeva ekipa
nije opterečena titulom za kimia... ;)
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Hamilton je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:

e šta bi bilo kad bi bilo... ;)
oni su svoje pokazali, a Massa pogotovo, da nije bilo asfalta nabi ni poskušavali tako nešto...
da ne bi asfalta hamilton ne bi završio VN BELGIJE,BRAZILA itd...
minimaniac

Post Postao/la minimaniac »

massa je jednako dobar ako ne i bolji od toliko opjevani hamilton, pokaao na zadnjoj trci:)
muamert
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la muamert »

Ma Massa je jucer pokazao da moze biti pakleno brz. Vidjeli ste kako je namjerno prikocio kada je izasao iz boksa i onda kada je Kimi izlazio ispred njega. Ono sto je on uradio je nesto veliko, potpuno se zrtvovao za tim i od njega vozaci u McM mogu nauciti kako se bori za tim. I to ne samo u McM, nego vozaci svih ekipa. Jos jednom HVALA MAJSTORE, na onome sto si nam jucer pruzio.

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Evo koliko je Massa dobar vozač ;) .

http://www.youtube.com/watch?v=LlJCQsiimwE
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Keith je napisao/la:Evo koliko je Massa dobar vozač ;) .

http://www.youtube.com/watch?v=LlJCQsiimwE
:smijeh: :smijeh: :smijeh: :smijeh: :smijeh: a nije platio benzin

i ja bi se tio zahvalit massi zbog toga šta je kimiju osigurao naslov i ispričavam se jer sam ga dobro izgadio na ovom forumu :oops: :oops:
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

evo massa se poceo vec buniti protiv zabrane tc-a!!! mislim da to nema smisla!!! vase misljenje?
McLaren u <3
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

McLewis je napisao/la:evo massa se poceo vec buniti protiv zabrane tc-a!!! mislim da to nema smisla!!! vase misljenje?
nije se uopće bunil, samo je rekel da bude više nesreća na mokrim utrkama i sam je sebe iskritiziral da je grozno vozil prvi dan, al da je poslije sve bolje i bolje i da se privikava
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Marlboro
Početnik
Početnik

Post Postao/la Marlboro »

icegirl_no1 je napisao/la:
McLewis je napisao/la:evo massa se poceo vec buniti protiv zabrane tc-a!!! mislim da to nema smisla!!! vase misljenje?
nije se uopće bunil, samo je rekel da bude više nesreća na mokrim utrkama i sam je sebe iskritiziral da je grozno vozil prvi dan, al da je poslije sve bolje i bolje i da se privikava
Slažem se sa tobom. On je govorio samo što misli da bi se moglo događati, a ne da je protiv tc-a.
slika
slika
marko
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la marko »

Jedan od vozača koji će izgubiti najviše bez TC-a.U 2008 očekujem čak veću razliku između njega i kimija , naravno u korist Finca.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

massi je najveci problem sto nije vozio bolid bez tc-a dok su kimi i fernando vozili onih par trka 2001. bez njega i na predsezonskim testiranjima te sezone dok je lewis "frisko" stigao iz gp2 serije dje isto nema tc-a pa bi se lakse mogao priviknut!! to je bar moje misljenje!!! nisam je tocno mislio tako da se massa buni neg je izjavio kako se prije gas koristio kao dugme ili je skroz otpusten ili skroz pritisnut te je rekao da je to korak unatrag!!! ako je dobar vozac mislim da bi se brzo trebao priviknut!!!!
McLaren u <3
ice on fire

Post Postao/la ice on fire »

Massa se nije ništ počel žalit. Samo je tek sad shvatio kaj bude se događalo na kišnim utrkama. A žalit se nema kaj kad je na trećem danu napravil bolje vrijeme nego Scjumacher u oba dva dana testiranja.
Nisam vjeroval da bu i Massa tak dobar. Ali se iskazal čak . Al bumo još vidli kad budu testirali Kimi , Alonso i Hamilton kakav će onda Massa bit. .
A i ukoliko Sutili , Vettel i Heikki dođu u jaču momčad bit će još zanimljivije . Al neka . Za sad je Massa bil najbrži.
Kimi rules
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

el zna ko kad bi trebali hamilton i kimi pocet testirat? alonso za pocetak treba nac momcad :D
McLaren u <3
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Kimi je rekao tek početkom 12 mjeseca , Hamilton i Alonso začas ( možda i oni isto kad i Kimi )
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

mnogi če da se iznenade nastupima masse,ali neka samo ga pljujte,da
mi bude slađe... :lol:

forza felipe... 8)
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

edo je napisao/la:mnogi če da se iznenade nastupima masse,ali neka samo ga pljujte,da
mi bude slađe... :lol:

forza felipe... 8)
pa to su govorili i za ovu sezonu!!! i jesmo se iznenadili svaka mu cast za njegove tri pobjede te trke stvarno je vozio odlicno nema se sta rec!!!
McLaren u <3
Odgovori