Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: formulu
- Kontakt:
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
kiby je napisao/la:A dali je to bilo izvan staze ili unutar staze?muamert je napisao/la:Mozda Kubicu u Japanu? Ili, mozda samo ja tako mislim?ploc je napisao/la:Po meni Massa nece biti NIKADA prvak , puca prelako kad je pod pritiskom a i nema neke sportske drskosti potrebne za prvaka ,kad je taj prestigo nekog , mislim vozackom majstorijom
Pozdrav
kakve veze ima jeli bio izvan ili unutar ili izvan staze, bitno je da je prošao?a to što je uspio preteći Kubicu i izvan staze samo govori koliko zapravo ima muda jel nebi svatko išao na takav riskantan potez, zavoj ili dva prije cilja!!

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Da, da je zona za izlijetanje u Japanu asfaltirana na tom dijelu ti potezi Masse i Kubice ne bi bili toliko impresivni...Hamilton je napisao/la:kakve veze ima jeli bio izvan ili unutar ili izvan staze, bitno je da je prošao?a to što je uspio preteći Kubicu i izvan staze samo govori koliko zapravo ima muda jel nebi svatko išao na takav riskantan potez, zavoj ili dva prije cilja!!
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
p@rtibrejker je napisao/la:Da, da je zona za izlijetanje u Japanu asfaltirana na tom dijelu ti potezi Masse i Kubice ne bi bili toliko impresivni...Hamilton je napisao/la:kakve veze ima jeli bio izvan ili unutar ili izvan staze, bitno je da je prošao?a to što je uspio preteći Kubicu i izvan staze samo govori koliko zapravo ima muda jel nebi svatko išao na takav riskantan potez, zavoj ili dva prije cilja!!
e šta bi bilo kad bi bilo...

oni su svoje pokazali, a Massa pogotovo, da nije bilo asfalta nabi ni poskušavali tako nešto...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
al opet je odradio taj posao s drugog s pola,jednostavno on je dobar vozač samo kada se sve poklopi. nikad neće biti dovoljno dobar da dođe do toga da bi zasjenio kimija,osim ako mu ferrari napravi tako dobar bolid da se utrkuju samo njih dvojica.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
Solidan vozač kojeg dobrim čini i trenutno stanje utrkivanja - teško preticanje, praktički onaj tko ima pole odnosi pobjedu (što Massi izuzetno odgovara), traction control itd.
Beta mužjak, ako postoji takvo nešto, najbolje funkcionira kao drugi vozač, nešto slično kao Schumacher-Barrichello tim. Izgleda da je Michael dobro birao
.
Imam dojam da ako mu dopuste pobjedu u Brazilu, da će sve napraviti da pomogne prvom vozaču. Ipak, da nije zeznuo s onim u Kanadi i tamo pobijedio, možda bi sve išlo drugim tokom i možda bi se Massa (zaslužan ili ne), natjecao jučer za prvenstvo. No to bi bila iznimka i zasluga Kimijevog učenja bolida, više nego zasluga samog Masse.
Opet, ako se prvi vozač previše opusti, Massa će ga svojim vožnjama tjerati da se popravi, nešto što se vjerojatno i događalo Kimiju. Jednom kad je Kimi pokazao tko je faca u timu, Massa se primirio.
Beta mužjak, ako postoji takvo nešto, najbolje funkcionira kao drugi vozač, nešto slično kao Schumacher-Barrichello tim. Izgleda da je Michael dobro birao

Imam dojam da ako mu dopuste pobjedu u Brazilu, da će sve napraviti da pomogne prvom vozaču. Ipak, da nije zeznuo s onim u Kanadi i tamo pobijedio, možda bi sve išlo drugim tokom i možda bi se Massa (zaslužan ili ne), natjecao jučer za prvenstvo. No to bi bila iznimka i zasluga Kimijevog učenja bolida, više nego zasluga samog Masse.
Opet, ako se prvi vozač previše opusti, Massa će ga svojim vožnjama tjerati da se popravi, nešto što se vjerojatno i događalo Kimiju. Jednom kad je Kimi pokazao tko je faca u timu, Massa se primirio.
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
zasjenit če on kimia več slijedeče godine,jer sada kimi ni ferrarijeva ekipaschuey je napisao/la:al opet je odradio taj posao s drugog s pola,jednostavno on je dobar vozač samo kada se sve poklopi. nikad neće biti dovoljno dobar da dođe do toga da bi zasjenio kimija,osim ako mu ferrari napravi tako dobar bolid da se utrkuju samo njih dvojica.
nije opterečena titulom za kimia...

- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
da ne bi asfalta hamilton ne bi završio VN BELGIJE,BRAZILA itd...Hamilton je napisao/la:p@rtibrejker je napisao/la:Da, da je zona za izlijetanje u Japanu asfaltirana na tom dijelu ti potezi Masse i Kubice ne bi bili toliko impresivni...Hamilton je napisao/la:kakve veze ima jeli bio izvan ili unutar ili izvan staze, bitno je da je prošao?a to što je uspio preteći Kubicu i izvan staze samo govori koliko zapravo ima muda jel nebi svatko išao na takav riskantan potez, zavoj ili dva prije cilja!!
e šta bi bilo kad bi bilo...![]()
oni su svoje pokazali, a Massa pogotovo, da nije bilo asfalta nabi ni poskušavali tako nešto...
-
- muamert
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Ma Massa je jucer pokazao da moze biti pakleno brz. Vidjeli ste kako je namjerno prikocio kada je izasao iz boksa i onda kada je Kimi izlazio ispred njega. Ono sto je on uradio je nesto veliko, potpuno se zrtvovao za tim i od njega vozaci u McM mogu nauciti kako se bori za tim. I to ne samo u McM, nego vozaci svih ekipa. Jos jednom HVALA MAJSTORE, na onome sto si nam jucer pruzio.
Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
nije se uopće bunil, samo je rekel da bude više nesreća na mokrim utrkama i sam je sebe iskritiziral da je grozno vozil prvi dan, al da je poslije sve bolje i bolje i da se privikavaMcLewis je napisao/la:evo massa se poceo vec buniti protiv zabrane tc-a!!! mislim da to nema smisla!!! vase misljenje?
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Marlboro
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Slažem se sa tobom. On je govorio samo što misli da bi se moglo događati, a ne da je protiv tc-a.icegirl_no1 je napisao/la:nije se uopće bunil, samo je rekel da bude više nesreća na mokrim utrkama i sam je sebe iskritiziral da je grozno vozil prvi dan, al da je poslije sve bolje i bolje i da se privikavaMcLewis je napisao/la:evo massa se poceo vec buniti protiv zabrane tc-a!!! mislim da to nema smisla!!! vase misljenje?
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
massi je najveci problem sto nije vozio bolid bez tc-a dok su kimi i fernando vozili onih par trka 2001. bez njega i na predsezonskim testiranjima te sezone dok je lewis "frisko" stigao iz gp2 serije dje isto nema tc-a pa bi se lakse mogao priviknut!! to je bar moje misljenje!!! nisam je tocno mislio tako da se massa buni neg je izjavio kako se prije gas koristio kao dugme ili je skroz otpusten ili skroz pritisnut te je rekao da je to korak unatrag!!! ako je dobar vozac mislim da bi se brzo trebao priviknut!!!!
McLaren u <3
-
Massa se nije ništ počel žalit. Samo je tek sad shvatio kaj bude se događalo na kišnim utrkama. A žalit se nema kaj kad je na trećem danu napravil bolje vrijeme nego Scjumacher u oba dva dana testiranja.
Nisam vjeroval da bu i Massa tak dobar. Ali se iskazal čak . Al bumo još vidli kad budu testirali Kimi , Alonso i Hamilton kakav će onda Massa bit. .
A i ukoliko Sutili , Vettel i Heikki dođu u jaču momčad bit će još zanimljivije . Al neka . Za sad je Massa bil najbrži.
Nisam vjeroval da bu i Massa tak dobar. Ali se iskazal čak . Al bumo još vidli kad budu testirali Kimi , Alonso i Hamilton kakav će onda Massa bit. .
A i ukoliko Sutili , Vettel i Heikki dođu u jaču momčad bit će još zanimljivije . Al neka . Za sad je Massa bil najbrži.
Kimi rules
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- McLewis
- Veteran