Eternal Glory je napisao/la:schuey je napisao/la:Eternal Glory je napisao/la: pa to sam i ocekivao da neces odgovorit jbg lol
ajmo preformulirat pitanje jer ocitno nisi shvatio
Sto je alonso trebao napraviti sa tim mailovima kad ih je dobio i u cemu je njegova krivnja konkretno ?
e pa kad ja moram...kad je već i dobio, da je tako nevin kako tvrdi morao je te mailove predat FIA-i na uvid čim je saznao za njih,tada bi ga mogli prozvat svecem i samo tada bi njegovi postupci mogli biti opravdani,a sada kako nije a očito je imao spoznaju da to nisu "čiste" stvari što se jako lijepo vidi iz transkripta koje je FIA objavila! dapače,izravni krivci uz sve nisu ni Dennis ni McLaren nego inžinjeri i SVA vozača od kojih su test vozač Pedro de la Rosa(više upleten) i Fernando Alonso (manje,no dovoljno i direktno upleten). Zaključak dakle je ako je ijedan vozač ili osoba kojoj se nemože dokazat to je Lewis Hamilton!!! ukoliko ti još nekaj nije jasno,onda se možeš obratiti u nekom drugom topicu i sigurno će netko vrlo rado i argumentirano objasnit a sada mislim da je dosta jer je pre

aha alonsova je krivica u tome sto nije iste sekunde predao mailove fia-i koje je dobio od de la rose , dok denis i cjeli ostatak mclarena o tom nije imao pojma o tome sto se dogada

ma alonso je definitivno djubre i treba ga kazniti da vise nikad ne vozi F1 i naravno hamilton je u pravu koji ga pokusava prikazati kao nekog izdajnika koji je upropastio cjelu momcad a on naravno ostao pristrana marioneta rona denisa

ne on se trebao prijetit momčadi da će ju uništi, kao što je zapravo i učinio... a na ono pitanje što je trebao sa tim mailovima odgovor je jednostavan... ako te neki podatci ne zanimaju il ti nisu potrebni sigurno ih nećeš držati kod sebe, al pošto je Alonso imao neke druge namjere, ti podatci su mu bili od velike koristi...
da on nebi ispao kriv i da nebi kojim slućajem Hamilton bio bolji od njega, odlučio se na takvu igru. Zbilja mi je on jaka poštenjačina... Vidio bi ga da je on bio taj koji vodi u poretku za prvaka kako bi onda prijetio timu sa tim povjerljivim podatcima...