Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

hamiltongirl je napisao/la:gle niko nije reko da ga pljujete radi 3 kisne utrke na kojima je 2 izletio,jednom pobjedio i uvjek zavrsio utrku?! (barem mislim)
nego ga pljujete radi knjige koje je napiso i drugih sranja!
Ma nema svrhe raspravljati...neki ga vide kao licemjernog, drugi misle da je usitinu takav kakvim se prikazuje, a nitko neće promjeniti mišljenje!
Ali i ovako sve to nije važno dok on rastura na stazi. On je tu da vozi i to je to ;) !
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la hamiltongirl »

Magic Alonso je napisao/la:
hamiltongirl je napisao/la:gle niko nije reko da ga pljujete radi 3 kisne utrke na kojima je 2 izletio,jednom pobjedio i uvjek zavrsio utrku?! (barem mislim)
nego ga pljujete radi knjige koje je napiso i drugih sranja!
Ma nema svrhe raspravljati...neki ga vide kao licemjernog, drugi misle da je usitinu takav kakvim se prikazuje, a nitko neće promjeniti mišljenje!
Ali i ovako sve to nije važno dok on rastura na stazi. On je tu da vozi i to je to ;) !
Da...zato se i zove pilot a ne cellebrity! :D
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

ALONSO RENAULT je napisao/la:
Pa on je barem pošten. Dao je FIA mailove.
Evo, opet to čuveno Alonsovo poštenje. A još uvijek nisam dobio odgovor, da je Alonso stvarno takva poštenjačina, bi li uopće posjedovao nešto što je po FIA-i ilegalno?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Keith je napisao/la:
Evo, opet to čuveno Alonsovo poštenje. A još uvijek nisam dobio odgovor, da je Alonso stvarno takva poštenjačina, bi li uopće posjedovao nešto što je po FIA-i ilegalno?
Krivo si shvatio. Htio sam reći da je on to pošteno napravio. Jasno da je i on krivac, ali po meni je on pokazao da je pošteniji od drugih jer je dao te mailove.
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač

Keith je napisao/la:
Alonso nije dao FIA-i mailove nego je to ucinio Ron Dennis,a Alosno ni u kom slucaju nije posten ako je sa tim mailovima ucjenjivao cjelu momcad tak da ono!
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

hamiltongirl je napisao/la:
Keith je napisao/la:
Alonso nije dao FIA-i mailove nego je to ucinio Ron Dennis,a Alosno ni u kom slucaju nije posten ako je sa tim mailovima ucjenjivao cjelu momcad tak da ono!
Nije istina! Nakon što je Fia pozvala sve vozače za pomoć oko špijunske afere Alonso i Pedro de la Rosa su dali FIA mailove.
montella

Post Postao/la montella »

Kako vam ne dosadi?
dkisic6
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la dkisic6 »

Evo, da zaključimo, ja nisam volio Schumachera. I nisam mu mogao vjerovati ni riječ. I mislim da je bio licemjer i pol. I lažov isto. I uvijek je želio ispasti nevin, baš kao i Majka Tereza...
Neki očito to misle i za Hamiltona. Stoga je bolje ne raspravljati o tome jer to ne vodi nikamo. Predlažem da se rasprava na tu temu jednostavno završi. :roll:
slika
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač

Slazem se al samo da još dodam-Sto god rekli o tom ko je dao mailove cinjenica je da je Alonso ucjenjivao Dennisa s njima,pa...
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

hamiltongirl je napisao/la:Slazem se al samo da još dodam-Sto god rekli o tom ko je dao mailove cinjenica je da je Alonso ucjenjivao Dennisa s njima,pa...
I ja se slažem obojica su sjajni vozači i trebali bi raspravljati o njihovim vožnjama a ne o izjavama van staze.
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač

hamiltongirl je napisao/la:Slazem se al samo da još dodam-Sto god rekli o tom ko je dao mailove cinjenica je da je Alonso ucjenjivao Dennisa s njima,pa...
I ja se slažem obojica su sjajni vozači i trebali bi raspravljati o njihovim vožnjama a ne o izjavama van staze.
Živio govornik! :lol: :peace: :zivili:
znam...opet puno smajlica! oprostite!!!! kissy,kissy! :)
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Lucky je napisao/la:
Dado,ne pišem ovo kao navijač nego isključivo kao čovjek koji smatra da ovakav riječnik jednostavno nije primjeren za forum,nego za ulicu.Razmisli malo na što bi to ličilo kad bi svi mi tako pisali,odnosno upotrebljavali takav riječnik.
Zato bih te zamolio sada kao moderator,da se ipak suzdržiš od takvih riječi,jer neke stvari se mogu i drugačije napisati.
Da, tu si doista u pravu. Nisam bas trebao upotrijebiti takav rijecnik, al eto.. omaklo mi se nakon subotnjeg izlaska. Nadam se da se cure na forumu nisu uvrijedile, ako koja je, moja isprika.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

dkisic6 je napisao/la:
Eternal Glory je napisao/la: ocito ne shvacas rijec ''licemjeran'' , i ne vidim nigdje pljuvanje po nekom
i daj se smirte hamilton je obican marketinski proizvod a nekakav izvanzemaljac tu pisete ko da je hamilton Bog zato sto je natjerao denisa da izbaci alonsa iz tima i da je sad on br. jedan u mclarenu i neki sef i kurci se do koske
Licemjer je onaj tko jedno govori, a drugo misli.
Bez argumenata optužujete Hamiltona da je licemjeran.
Lewis nije natjerao Dennisa da izbaci Alonsa, sam si je kriv. Često niije bio ni do koljena novaku, i umjesto da poboljša sebe, išao je drugom linijom. On je želio natjerati Dennisa da koči Hamiltona u utrkama, što je vrlo loše ispalo u Monte Carlu. To se nije dalo izvesti, i Alonso je vrlo rado predao sms-ove FIA-i. Okrenuo se protiv momčadi, momčad se okrenula protiv njega. I tu je priči kraj. Jedina Hamiltonova krivnja je što je tako brz. ;)
Pa on je barem pošten. Dao je FIA mailove. Pa to govori kakav je on. On je bar htio zaustaviti tu trakavicu. Zato ja više volim njega nego Hamiltona. Ona biografija mi je stvarno nešto najgluplje što sam vidio. Jel ima šta a da Hamilton nije najbolji? Hamilton mi ide na živce jer se u javnosti preserava kao da je svetinja. I Hamilton je prvi počeo negodovati u momčadi. I ja ne umanjujem Hamiltonove vozačke sposobnosti koje su ogromne, ali smatram da bi u javnosti trebao biti iskreniji ili neka šuti.

vjeruj mi NITKO nije toliko pošten da učini tako nešto jer da je predao te mailove to bi i njemu išlo jako na štetu, što se na kraju i dogodilo. A i ako si toliko pošten zašto želiš svoju momčad zakopati i uništiti na takav način. I on nije htio zaustviti nikakvu trakavicu, jedino što je on htio zaustaviti je Hamilton!!
A i kad smo već kod tog čuvenog poštenja, kako jedan pošten čovjek može imati takve podatke na svom kompjuteru, nisu se sigurno sami od sebe tamo stvorili!!!
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Hamilton je napisao/la:
dkisic6 je napisao/la: Licemjer je onaj tko jedno govori, a drugo misli.
Bez argumenata optužujete Hamiltona da je licemjeran.
Lewis nije natjerao Dennisa da izbaci Alonsa, sam si je kriv. Često niije bio ni do koljena novaku, i umjesto da poboljša sebe, išao je drugom linijom. On je želio natjerati Dennisa da koči Hamiltona u utrkama, što je vrlo loše ispalo u Monte Carlu. To se nije dalo izvesti, i Alonso je vrlo rado predao sms-ove FIA-i. Okrenuo se protiv momčadi, momčad se okrenula protiv njega. I tu je priči kraj. Jedina Hamiltonova krivnja je što je tako brz. ;)
Pa on je barem pošten. Dao je FIA mailove. Pa to govori kakav je on. On je bar htio zaustaviti tu trakavicu. Zato ja više volim njega nego Hamiltona. Ona biografija mi je stvarno nešto najgluplje što sam vidio. Jel ima šta a da Hamilton nije najbolji? Hamilton mi ide na živce jer se u javnosti preserava kao da je svetinja. I Hamilton je prvi počeo negodovati u momčadi. I ja ne umanjujem Hamiltonove vozačke sposobnosti koje su ogromne, ali smatram da bi u javnosti trebao biti iskreniji ili neka šuti.

vjeruj mi NITKO nije toliko pošten da učini tako nešto jer da je predao te mailove to bi i njemu išlo jako na štetu, što se na kraju i dogodilo. A i ako si toliko pošten zašto želiš svoju momčad zakopati i uništiti na takav način. I on nije htio zaustviti nikakvu trakavicu, jedino što je on htio zaustaviti je Hamilton!!
A i kad smo već kod tog čuvenog poštenja, kako jedan pošten čovjek može imati takve podatke na svom kompjuteru, nisu se sigurno sami od sebe tamo stvorili!!!
lol mozda mu je neko posla :? mislim pitanje je stvarno genijalno :roll:
slavenko

Post Postao/la slavenko »

Daj prekinite ovu trakavicu već jednom :evil:
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Eternal Glory je napisao/la: lol mozda mu je neko posla :? mislim pitanje je stvarno genijalno :roll:

ajme kako si ti inteligentan...:roll:
kao prvo to nije bilo pitanje, već samo text u kojem sam pokušao reći da nije ni Alonso nevin u svemu tome, jer da je nebi te mailove ni imao...
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Hamilton je napisao/la:
Eternal Glory je napisao/la: lol mozda mu je neko posla :? mislim pitanje je stvarno genijalno :roll:

kao prvo to nije bilo pitanje, već samo text u kojem sam pokušao reći da nije ni Alonso nevin u svemu tome, jer da je nebi te mailove ni imao...
zasto ih ne bi imao sto je sa njima trebao napraviti ?
ajd mi tocno reci u cemu je tu alonsova krivnja konkretno ?
mozda zato sto mu je neko poslao mail ?
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Eternal Glory je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:

loool, no comment, "zasto ih ne bi imao"...:roll:

iskreno zbilja neznam što bi ti odgovrio na ovakva pitanja, aj ti ipak malo razmisli o ovome što si tu napisao...
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Hamilton je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:

loool, no comment, "zasto ih ne bi imao"...:roll:

iskreno zbilja neznam što bi ti odgovrio na ovakva pitanja, aj ti ipak malo razmisli o ovome što si tu napisao...
pa to sam i ocekivao da neces odgovorit jbg lol :(
ajmo preformulirat pitanje jer ocitno nisi shvatio
Sto je alonso trebao napraviti sa tim mailovima kad ih je dobio i u cemu je njegova krivnja konkretno ?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Eternal Glory je napisao/la: pa to sam i ocekivao da neces odgovorit jbg lol :(
Sto je alonso trebao napraviti sa tim mailovima kad ih je dobio i u cemu je njegova krivnja konkretno ?
e pa kad ja moram...kad je već i dobio, da je tako nevin kako tvrdi morao je te mailove predat FIA-i na uvid čim je saznao za njih,tada bi ga mogli prozvat svecem i samo tada bi njegovi postupci mogli biti opravdani,a sada kako nije a očito je imao spoznaju da to nisu "čiste" stvari što se jako lijepo vidi iz transkripta koje je FIA objavila! dapače,izravni krivci uz sve nisu ni Dennis ni McLaren nego inžinjeri i SVA vozača od kojih su test vozač Pedro de la Rosa(više upleten) i Fernando Alonso (manje,no dovoljno i direktno upleten). Zaključak dakle je ako je ijedan vozač ili osoba kojoj se nemože dokazat to je Lewis Hamilton!!! ukoliko ti još nekaj nije jasno,onda se možeš obratiti u nekom drugom topicu i sigurno će netko vrlo rado i argumentirano objasnit a sada mislim da je dosta jer je pre :off:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:
e pa kad ja moram...kad je već i dobio, da je tako nevin kako tvrdi morao je te mailove predat FIA-i na uvid čim je saznao za njih,tada bi ga mogli prozvat svecem i samo tada bi njegovi postupci mogli biti opravdani,a sada kako nije a očito je imao spoznaju da to nisu "čiste" stvari što se jako lijepo vidi iz transkripta koje je FIA objavila! dapače,izravni krivci uz sve nisu ni Dennis ni McLaren nego inžinjeri i SVA vozača od kojih su test vozač Pedro de la Rosa(više upleten) i Fernando Alonso (manje,no dovoljno i direktno upleten). Zaključak dakle je ako je ijedan vozač ili osoba kojoj se nemože dokazat to je Lewis Hamilton!!! ukoliko ti još nekaj nije jasno,onda se možeš obratiti u nekom drugom topicu i sigurno će netko vrlo rado i argumentirano objasnit a sada mislim da je dosta jer je pre :off:
aha alonsova je krivica u tome sto nije iste sekunde predao mailove fia-i koje je dobio od de la rose , dok denis i cjeli ostatak mclarena o tom nije imao pojma o tome sto se dogada :roll: ma alonso je definitivno djubre i treba ga kazniti da vise nikad ne vozi F1 i naravno hamilton je u pravu koji ga pokusava prikazati kao nekog izdajnika koji je upropastio cjelu momcad a on naravno ostao pristrana marioneta rona denisa :oops:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Na koga si ti ogorčen?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

schuey je napisao/la:
aha alonsova je krivica u tome sto nije iste sekunde predao mailove fia-i koje je dobio od de la rose , dok denis i cjeli ostatak mclarena o tom nije imao pojma o tome sto se dogada :roll: ma alonso je definitivno djubre i treba ga kazniti da vise nikad ne vozi F1 i naravno hamilton je u pravu koji ga pokusava prikazati kao nekog izdajnika koji je upropastio cjelu momcad a on naravno ostao pristrana marioneta rona denisa :oops:

ne on se trebao prijetit momčadi da će ju uništi, kao što je zapravo i učinio... a na ono pitanje što je trebao sa tim mailovima odgovor je jednostavan... ako te neki podatci ne zanimaju il ti nisu potrebni sigurno ih nećeš držati kod sebe, al pošto je Alonso imao neke druge namjere, ti podatci su mu bili od velike koristi...

da on nebi ispao kriv i da nebi kojim slućajem Hamilton bio bolji od njega, odlučio se na takvu igru. Zbilja mi je on jaka poštenjačina... Vidio bi ga da je on bio taj koji vodi u poretku za prvaka kako bi onda prijetio timu sa tim povjerljivim podatcima...
slika
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Hamilton je napisao/la: ne on se trebao prijetit momčadi da će ju uništi, kao što je zapravo i učinio... a na ono pitanje što je trebao sa tim mailovima odgovor je jednostavan... ako te neki podatci ne zanimaju il ti nisu potrebni sigurno ih nećeš držati kod sebe, al pošto je Alonso imao neke druge namjere, ti podatci su mu bili od velike koristi...
..zbog cega Hamilton ima potrebu se svako malo ocesati o Alonsa u razlicitim intervjuima. Brani li to Hamilton momcadski integritet ili svoj zadnji spojler? Jedva cekam novu sezonu pa da vidim sta ce biti.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

dado je napisao/la:
Hamilton je napisao/la: ne on se trebao prijetit momčadi da će ju uništi, kao što je zapravo i učinio... a na ono pitanje što je trebao sa tim mailovima odgovor je jednostavan... ako te neki podatci ne zanimaju il ti nisu potrebni sigurno ih nećeš držati kod sebe, al pošto je Alonso imao neke druge namjere, ti podatci su mu bili od velike koristi...
..zbog cega Hamilton ima potrebu se svako malo ocesati o Alonsa u razlicitim intervjuima. Brani li to Hamilton momcadski integritet ili svoj zadnji spojler? Jedva cekam novu sezonu pa da vidim sta ce biti.

vjeruj mi isčekivanje je obostrano...
slika
Odgovori