Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Dobro reče dkisic, ali ima još jedna stvar. Vi stvarno mislite da bi McLaren platio Fernanda Alonsa toliko koliko ga je platio samo zato da im on bude drugi vozač ?? :roll:
Daj razmislite malo logički. Dennis dođe i kaže: OK, platiti ću ja Alonsa 22 milijuna dolara (mislim da je bilo toliko, nisam 100% siguran), i onda kada dođe ću mu smještati na svakoj utrci te mu pokušati što je više moguće onemogućiti osvajanje naslova! :!: :roll:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Keith je napisao/la:Dobro reče dkisic, ali ima još jedna stvar. Vi stvarno mislite da bi McLaren platio Fernanda Alonsa toliko koliko ga je platio samo zato da im on bude drugi vozač ?? :roll:
Daj razmislite malo logički. Dennis dođe i kaže: OK, platiti ću ja Alonsa 22 milijuna dolara (mislim da je bilo toliko, nisam 100% siguran), i onda kada dođe ću mu smještati na svakoj utrci te mu pokušati što je više moguće onemogućiti osvajanje naslova! :!: :roll:
Kad je dovodio Alonsa nije mislio (vjerovao) da će biti jednako brzi već u prvoj sezoni. M.Jergović je rekao da misli da je Dennis "nešta" obećao Alonsu pa nije ispoštovao. To "nešta" je vjerovatno status prvog vozača što bi moglo djelomično objasniti Alonsovo ponašanje. Na kraju krajeva, Hamilton je ipak Dennisova "investicija" na neki način tako da je logično da mu je bio više naklonjen, ali to ne znači da je dobivao bolji materijal.
Možda malo prednosti u pogledu taktike jer mu se opraštalo nepoštivanje dogovora.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

dkisic6 je napisao/la: Samo mi reci u kojoj to utrci Alonso nije imao uvjete ravnopravne Hamiltonovim?
Indianapilos
kakav potpis staviti???
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

zvjerko je napisao/la:
Kad je dovodio Alonsa nije mislio (vjerovao) da će biti jednako brzi već u prvoj sezoni. M.Jergović je rekao da misli da je Dennis "nešta" obećao Alonsu pa nije ispoštovao. To "nešta" je vjerovatno status prvog vozača što bi moglo djelomično objasniti Alonsovo ponašanje. Na kraju krajeva, Hamilton je ipak Dennisova "investicija" na neki način tako da je logično da mu je bio više naklonjen, ali to ne znači da je dobivao bolji materijal.
Možda malo prednosti u pogledu taktike jer mu se opraštalo nepoštivanje dogovora.
Da, pa to i kažem, s obzirom na sve nije SIGURNO bilo nikakve sabotaže od strane McLarena prema Alonsu kako neki ovdje iniciraju.

Maestro, ajde molim te pojasni po čemu je Hamilton imao prednost u ''Indianapilosu''? :roll:

P.S. BTW Indianapolis je ;) .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

dkisic6 je napisao/la:Jedina realna stvar je da je Hamilton prošle sezone bio puno uvjerljiviji od Alonsa. Uostalom, Alonso je nedavno priznao da je imao ravnopravne uvjete s Hamiltonom...
To je subjektivan utisak. Od Alonsa se očekivala borba za titulu, od Hamiltona nije i kad se pojavi vozač koji može parirati dvostrukom aktualnom prvaku i pri tom rookie... samo ga nemojte previše dizati u nebo da ne "izgori" (za to se britanski mediji brinu) jer mali je jedan od najboljih.
Ja, osobno, ga nevolim zbog predugačkog jezika (nema "ispriku" ako ove sezone ne osvoji naslov) no to je isto subjektivno. Objektivno je boldano!
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

zvjerko je napisao/la:
Ma ne tvrdim ni ja da je tu bila neka urota ili sl. Fernando je doveden da im osvoji titulu, ali jednostavno kad su skuzili da im i Hami moze donjeti naslov bacili su karte na njega. Ne vjerujem da su Fernandu dali manje dobar auto, ali neke postavke i strategija su isle Lewisu na ruku. Upravo te stvari su u formuli 1 presudne, tako da je ta naizgled mala prednost donjela mnogo ;).
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
dkisic6
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la dkisic6 »

Maestro je napisao/la:
dkisic6 je napisao/la: Samo mi reci u kojoj to utrci Alonso nije imao uvjete ravnopravne Hamiltonovim?
Indianapilos
Politika jednakosti i ne riskiranja dvostruke pobjede. Ista situacija kao Monte Carlo, kad su uloge bile zamijenjene.
slika
dkisic6
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la dkisic6 »

Magic Alonso je napisao/la: Fernando je doveden da im osvoji titulu, ali jednostavno kad su skuzili da im i Hami moze donjeti naslov bacili su karte na njega. Ne vjerujem da su Fernandu dali manje dobar auto, ali neke postavke i strategija su isle Lewisu na ruku. Upravo te stvari su u formuli 1 presudne, tako da je ta naizgled mala prednost donjela mnogo ;).
Zvuči pomirljivo... ali i kao mlaćenje prazne slame. Lewis nije imao nikakvu prednost po pitanju bolida ili strategije. Svaku drugu utrku je po jedan prvi izlazio na stazu...
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

dkisic6 je napisao/la:
Magic Alonso je napisao/la: Fernando je doveden da im osvoji titulu, ali jednostavno kad su skuzili da im i Hami moze donjeti naslov bacili su karte na njega. Ne vjerujem da su Fernandu dali manje dobar auto, ali neke postavke i strategija su isle Lewisu na ruku. Upravo te stvari su u formuli 1 presudne, tako da je ta naizgled mala prednost donjela mnogo ;).
Zvuči pomirljivo... ali i kao mlaćenje prazne slame. Lewis nije imao nikakvu prednost po pitanju bolida ili strategije. Svaku drugu utrku je po jedan prvi izlazio na stazu...

Stvarno?!?

Otkud mu onda pravo promjeniti to u Mađarskoj?
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

zvjerko je napisao/la:

Stvarno?!?

i mene to zanima. Zašto je došao u boks kad je takav dogovor?
kakav potpis staviti???
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Maestro je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:

Stvarno?!?

i mene to zanima. Zašto je došao u boks kad je takav dogovor?
glavnu riječ o ulascima u boks imaju upravo vozači a iz tima im daju podatke o stanju na stazi i općem stanju bolida!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:glavnu riječ o ulascima u boks imaju upravo vozači a iz tima im daju podatke o stanju na stazi i općem stanju bolida!
Rijeć je bila o izlasku na zadnju rundu kvala jer tko prvi izađe obično ima rundu viška. U Mađarskoj je prvi trebao izaći Alonso (takav je bio dogovor) Hamilton to nije poštovao i pogledaj sankcije!? Alonso kažnjen od race controlla a Hamilton nije dobio od tima čak ni "packu" (iako neznam zašto se uopće rc tu petljao - to je trebalo ostaviti McM-u da riješava i sad nebi bilo ovakvih pitanja "tko je bio u pravu a tko ne")
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zvjerko je napisao/la:
schuey je napisao/la:glavnu riječ o ulascima u boks imaju upravo vozači a iz tima im daju podatke o stanju na stazi i općem stanju bolida!
Rijeć je bila o izlasku na zadnju rundu kvala jer tko prvi izađe obično ima rundu viška. U Mađarskoj je prvi trebao izaći Alonso (takav je bio dogovor) Hamilton to nije poštovao i pogledaj sankcije!? Alonso kažnjen od race controlla a Hamilton nije dobio od tima čak ni "packu" (iako neznam zašto se uopće rc tu petljao - to je trebalo ostaviti McM-u da riješava i sad nebi bilo ovakvih pitanja "tko je bio u pravu a tko ne")
dobro,al ko je koga štopao u boksu i ko je tek ušao u flying lap?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

schuey je napisao/la:dobro,al ko je koga štopao u boksu i ko je tek ušao u flying lap?
Naljutio se. Pa kako ne bi. Pa onaj Hamilton je namazan žešće. Ide mi na živce.
kakav potpis staviti???
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

zvjerko je napisao/la:
mozda zato sto je ostecen jedan od vozaca
isto ko da je stao na sred boksa i blokirao put recimo massi kakve to veze ima sto su u istoj momcadi ako je neko ostecen fia ce se mjesati.
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

dkisic6 je napisao/la:
Nije to mlaćenje prazne slame, nego činjenice. Lewisova taktika za kvale je bila bolja! Posebno u zadnjim utrkama :roll: ...
Mislim da je svaki imalo realan Mclarenov ili Lewisov navijač spreman priznati da su mu neke stvari (to s taktikama) jednostavno išle ne ruku!
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

eeeeeeeeeej, ljudi, halooo, malo ste se preveć raspisali na ovu temu, vrtite po prošlosti a ne znate kaj tražite! Pomirite se s činjenicom da ste popušili i da niti hamilton niti alonso ipak nisu materijal za prvaka ak im je Kimi u konkurenciji! Sad tu tražite alibi za njihov neuspjeh, a istina je samo jedna: oni su najveći sportski promašaj protekle godine!!

Ferrari rulz
Anything you can do, I can do better!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

Eternal Glory je napisao/la:mozda zato sto je ostecen jedan od vozaca
isto ko da je stao na sred boksa i blokirao put recimo massi kakve to veze ima sto su u istoj momcadi ako je neko ostecen fia ce se mjesati.

Nije sato nasred bilo čijeg boksa već svog, a gdje piše u pravilu kad ga treba napustiti?
Nije mogao biti kažnjen za blokiranje upravo zbog prije navedenog, a ako je kažnjen na temelju onog famoznog "narušavanja ugleda..." po istom je mogao biti kažnjen i Hamilton jer je priznao glasno da nije poštovao dogovor.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

Pero Perilica je napisao/la:eeeeeeeeeej, ljudi, halooo, malo ste se preveć raspisali na ovu temu, vrtite po prošlosti a ne znate kaj tražite! Pomirite se s činjenicom da ste popušili i da niti hamilton niti alonso ipak nisu materijal za prvaka ak im je Kimi u konkurenciji! Sad tu tražite alibi za njihov neuspjeh, a istina je samo jedna: oni su najveći sportski promašaj protekle godine!!

Ferrari rulz
Alonso i Kimi dokazano jesu materijal, a promašaj je Dennis!
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

zvjerko je napisao/la:
Pero Perilica je napisao/la:eeeeeeeeeej, ljudi, halooo, malo ste se preveć raspisali na ovu temu, vrtite po prošlosti a ne znate kaj tražite! Pomirite se s činjenicom da ste popušili i da niti hamilton niti alonso ipak nisu materijal za prvaka ak im je Kimi u konkurenciji! Sad tu tražite alibi za njihov neuspjeh, a istina je samo jedna: oni su najveći sportski promašaj protekle godine!!

Ferrari rulz
Alonso i Kimi dokazano jesu materijal, a promašaj je Dennis!
Iduće sezone će mo malo bolje vidit kakav je Hamilton.Ne mora to značit da triba osvojit prvenstvo već da pobjedi sa 2,3.4 itd mista, a ne samo sa PP.On je prošle sezone bio impresivan,dobar,solidan nekima i loš.Prošle sezone je pevladao taj veliki pritisak,a ove će mo vidit kakav će bit.Mislim da je on još zelen, da nije materija za prvaka (još).
bukreka i jogurta
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Iduće sezone će mo malo bolje vidit kakav je Hamilton.Ne mora to značit da triba osvojit prvenstvo već da pobjedi sa 2,3.4 itd mista, a ne samo sa PP.On je prošle sezone bio impresivan,dobar,solidan nekima i loš.Prošle sezone je pevladao taj veliki pritisak,a ove će mo vidit kakav će bit.Mislim da je on još zelen, da nije materija za prvaka (još).

Od prve do zadnje riječi :thumbup:
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Čini mi se da je Lewis nešto kao M. Schumacher, ili ga voliš ili mrziš. Zato bi ovo predstojeće razdoblje moglo biti zanimljivo. :lol:
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Zweki je napisao/la:Čini mi se da je Lewis nešto kao M. Schumacher, ili ga voliš ili mrziš. Zato bi ovo predstojeće razdoblje moglo biti zanimljivo. :lol:
Što nisu, posebno u zadnje vrijeme, svi vozači takvog karaktera? Ili ih voliš ili mrziš. :) Mislim da moramo biti sretni što imamo barem 3 vrhunska vozača na stazi koji ponekad ne biraju sredstva za borbu, a ne svađati se radi toga...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

ALONSO RENAULT je napisao/la:
Eternal Glory je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:

ako IZJAVE govore nešto o vozaču, što tek onda govore njegovi postupci i djela, a Alonso je takvih (ne)djela imao malo više, koje nisu štetile samo Hamiltonu, već i ostalima...
i kao što je Lucky gore napisao ovaj psihološki rat još uvijek traje i Hamilton sad sigurno neće odustati, uostalom zašto bi, pa Alonso je prvi počeo kukati kako ga tim ne voli i kako nitko nije uz njega, i on je taj koji je sve to zakuhao, ali nije znao da će i njega na kraju sve to koštati...

i ovo je dokaz i čep na usta svima onima koji su govorili da je Hamilton programiran i da su njegove izjave šablonske i zapisane na papiru. On jako dobro zna što radi, i za ovako nešto je potreban mozak i znanje...
(ne)djela kazes aj mozes mi navesti ta nedjela malo sam glup i zaboravan pa se ne mogu sjetit :oops:
Da i mene zanima :roll:

nisam bio prisutan vamo ovih dana pa s nisam stigao odgovorit al evo sada ću, tj. navesti ću tri njegova potupka koja su me oduševila:

1. prijetio vlastitoj momčadi da će ju uništit
2. namjerno štopao timskog kolegu u kvalama(Mađarska) kako bi se dokopao polea
3. razbijao vrata okolo jer nije mogao suzdržati svoj bijes...

ostalo me ni ne zanima... pa sad vi sami procjenite ko je tu bezobrazniji i drskiji, a ako vi još uvijek mislite da je to Hamilton(koji doduše daje pomalo drske izjave protiv Alonsa, ali i to ima svoj razlog i on zna dobro što on radi), onda je to vaš problem i ja o tome više neću raspravljati...
slika
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Jel možeš sa sigurnošću dokazat da je prijetio momčadi. Ne bih rekao da možeš. A ako je dogovor u Mclarenu bio da svaku utrku jedan ima pravo reći kakvu taktiku hoće i ti dođeš na red a timski kolega ne poštuje dogovor onda bi i ti bio ljut jako.
Odgovori