ALONSO RENAULT je napisao/la:Eternal Glory je napisao/la:Hamilton je napisao/la:
ako IZJAVE govore nešto o vozaču, što tek onda govore njegovi postupci i djela, a Alonso je takvih (ne)djela imao malo više, koje nisu štetile samo Hamiltonu, već i ostalima...
i kao što je Lucky gore napisao ovaj psihološki rat još uvijek traje i Hamilton sad sigurno neće odustati, uostalom zašto bi, pa Alonso je prvi počeo kukati kako ga tim ne voli i kako nitko nije uz njega, i on je taj koji je sve to zakuhao, ali nije znao da će i njega na kraju sve to koštati...
i ovo je dokaz i čep na usta svima onima koji su govorili da je Hamilton programiran i da su njegove izjave šablonske i zapisane na papiru. On jako dobro zna što radi, i za ovako nešto je potreban mozak i znanje...
(ne)djela kazes aj mozes mi navesti ta nedjela malo sam glup i zaboravan pa se ne mogu sjetit

Da i mene zanima

nisam bio prisutan vamo ovih dana pa s nisam stigao odgovorit al evo sada ću, tj. navesti ću tri njegova potupka koja su me oduševila:
1. prijetio vlastitoj momčadi da će ju uništit
2. namjerno štopao timskog kolegu u kvalama(Mađarska) kako bi se dokopao polea
3. razbijao vrata okolo jer nije mogao suzdržati svoj bijes...
ostalo me ni ne zanima... pa sad vi sami procjenite ko je tu bezobrazniji i drskiji, a ako vi još uvijek mislite da je to Hamilton(koji doduše daje pomalo drske izjave protiv Alonsa, ali i to ima svoj razlog i on zna dobro što on radi), onda je to vaš problem i ja o tome više neću raspravljati...