Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la prljavi harry »

Massa ne priznaje da je njegova greška, čuo sam na talijanskoj emisiji. Kaže, skočio je preko pasice i nešto se "dogodilo" na autu. Hm...dogodila se njegova noga na gasu, eto što. Ajde, barem me uvijek nasmije.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
red_devil
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

prljavi harry je napisao/la:Massa ne priznaje da je njegova greška, čuo sam na talijanskoj emisiji. Kaže, skočio je preko pasice i nešto se "dogodilo" na autu. Hm...dogodila se njegova noga na gasu, eto što. Ajde, barem me uvijek nasmije.
Kao i uvijek izmišlja. Tako je bilo i lani nakon Nurburgringa... :lol:
.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

prljavi harry je napisao/la:Massa ne priznaje da je njegova greška, čuo sam na talijanskoj emisiji. Kaže, skočio je preko pasice i nešto se "dogodilo" na autu. Hm...dogodila se njegova noga na gasu, eto što. Ajde, barem me uvijek nasmije.
Učinak mjesečevih mijena na Ferrari je kriv! :oo:
slika
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Mene on podseca na one amle petlice, koji samo skacu kao ludi, a niko ih se ne boji.
Kimi je najbolji
Randall Flagg
Navijam za: Mclaren

Post Postao/la Randall Flagg »

Ma nije loš Massa toliko... da mi je sad izvuć komentare ljudi prošle godine kad je Massa imao bolji start od Kimija....onda se pljuvalo po Kimiju...kao nema pojma, bolje da nije dolazio u Ferrari.

Kako vjerar zapuhne mišljenja se mijenjaju... 8)
slika
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

U početku sezone je bio bolji od Kimija, poslije je Kimi obrisao pod sa njim pogotovo u Brazilu, zato je imao onako izbezumljenu facu.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

puba je napisao/la:U početku sezone je bio bolji od Kimija, poslije je Kimi obrisao pod sa njim pogotovo u Brazilu, zato je imao onako izbezumljenu facu.
da se razumijemo,Kimi je bolji i o tome ne zelim ni polemizirati...al u Brazilu nije brisao pod,vec mu je Massa darovao pobjedu,a Alonsu s dva boda uzeo naslov...prema tome,nakad bi bilo dobro biti realan i reci da je pomogao Kimiju da postane prvak
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

Mislim da je nakon ovog danas i prošlog vikenda prikazano pomalo bezpredmetno raspravljati o kvaliteti i sposobnostima dotičnog vozača. Mogu relativno se složit s time da danas ne postoji "loš" vozač ali mislim da ovakav vozač ne zaslužuje vozit za ferrari.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Pero Perilica je napisao/la:
edo je napisao/la:Dobra utrka,trulli,webber,kubica oduševili...Najveći šamar mi je massa
zdrmao,neka ga je sramota ispao je žešći glupko,sa ovim je sebi potpisao
nogu iz ferrarija u to sam siguran...KIMI ŠAMPIONSKI
Budeš promijenil avatar??? :D
NE,ja sam takav ne mjenjam se kako mi je raspoloženje,zasrao je,ali eto on kaže da nije uzrok izleta nedostatak TC-a,sezona je duga kako je sad zajebao tako može i popraviti...FORZA FELIPE...Pooooozzzz....
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

cezar je napisao/la:Nije shvatio da i ako stigne Kimija, nikad ga nebi pretekao.Ovako je sve unistio u odlicnom Ferariju danas.
e ovo je debilan komentar!!!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

DIĆI ČE SE MASSA KAO FENINKS IZ PEPELA... :evil:
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

edo je napisao/la:
cezar je napisao/la:Nije shvatio da i ako stigne Kimija, nikad ga nebi pretekao.Ovako je sve unistio u odlicnom Ferariju danas.
e ovo je debilan komentar!!!
nije debilan. ako stvarno je njegova greška, onda je (ne sve) ali puno uništio samom timu
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

edo je napisao/la:DIĆI ČE SE MASSA KAO FENINKS IZ PEPELA... :evil:
Kao Feninks možda da, kao Feniks ne.
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

edo je napisao/la:DIĆI ČE SE MASSA KAO FENINKS IZ PEPELA... :evil:
Daobog da ti se riječi pozlatile...Navijam za njega ali izgleda da se nije baš najbolje snašao bez TC...Ako ovako nastavi pitanje je hoću li ga i sljedeče sezone moči gledati u Ferarriu...

GO MASSA :!:
1982 UCV 1919
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la ivana.zagreb »

SRV je napisao/la:Sta bi tek bilo da je pala kisa? :lol:

Brz je Massa (relativno), ali jednostavno previse grijesi.
ne mogu vjerovati da ću se ja jednom s tobom složiti
slažem se, massa je brz ali jednostavno dok vozi ko da pusti mozak na pašu

daj massa kravice su ti se prejele već.....
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Massini fanovi ne dajte se,ovo su teški trenutci za nas a i za njega,ali
vjerujemo u njega i nadamo se boljim vožnjama ipak je još 16 utrka do kraja...
ploc
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ploc »

edo je napisao/la:Massini fanovi ne dajte se,ovo su teški trenutci za nas a i za njega,ali
Vjerujte u njega ali on se trudi iz trke u trku da se izblamira i okrivi nekog/nesto drugo , nazalost mislim da je njegovo vrijeme proslo(iako nikad ni nije doslo)
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

goran007 je napisao/la:
puba je napisao/la:U početku sezone je bio bolji od Kimija, poslije je Kimi obrisao pod sa njim pogotovo u Brazilu, zato je imao onako izbezumljenu facu.
da se razumijemo,Kimi je bolji i o tome ne zelim ni polemizirati...al u Brazilu nije brisao pod,vec mu je Massa darovao pobjedu,a Alonsu s dva boda uzeo naslov...prema tome,nakad bi bilo dobro biti realan i reci da je pomogao Kimiju da postane prvak
Nije 100% sam siguran to se sada vidjelo, a to što je bio ispred Alonsa treba zahvaliti TC-u koji ga je izvukao jer bi se opet spizdil.
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Sve u svemu Massa masa nije u formi i posto je jako isfrustriran za razliku od prošle godine kad je bio timski igrać ( štitonoša ).
Sad mu se više ne sviđa ta pozicija pa bi on malo htio vodit riječ u Ferrari-u ali na to može lagano zaboravi.
Pošto su naznake da Ferrari traži novog vozaca i spominje se Alonso duboko se nadam da nece tako pogriješit jer Alonso je uspio nemoguce.
Rastrojil je mercedes i okrenul ga protiv sebe a Ferrari ne radi takve pogreške bilo bi lijepo vidjeti Schumia i Raikkonene skupa da malo uspavaju prvenstvo ( nazalost nestvarno ).
slika
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la ivana.zagreb »

ploc je napisao/la:
edo je napisao/la:Massini fanovi ne dajte se,ovo su teški trenutci za nas a i za njega,ali
Vjerujte u njega ali on se trudi iz trke u trku da se izblamira i okrivi nekog/nesto drugo , nazalost mislim da je njegovo vrijeme proslo(iako nikad ni nije doslo)
isto ko i svi vozači kada ne žele priznati da su krivi
massa nije ništa pokvareniji ili "lažljiviji" od ostalih vozača
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
ferrari-fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ferrari-fan »

Evo moram se ugristi za jezik i reci da je bjedan. Ljudi imali ste pravo nema on pojma :?
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Sad hocu nazad reputaciju koju sam izgubio kad sam rekao nesto lose za Massu. :lol:
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

ivana.zagreb je napisao/la:
ploc je napisao/la:
isto ko i svi vozači kada ne žele priznati da su krivi
massa nije ništa pokvareniji ili "lažljiviji" od ostalih vozača
Osim Kimija, taj čovjek je bolesno iskren.
williams

Post Postao/la williams »

Massa je mogao prošle sezone glumit facu dok se Kimi borio prije svega sa novim timom i setup-om. Ove sezone se zapravo vidi koliko je Kimi ekstremno brz. Fincu još kvale ne leže i to je očito, ali u utrci je svijet za sebe. Sjetimo se da je 2006. Massa ovdje Šumahera dobio, a sada je Kimi jednostavno Massi pobjegao tako slatko da je ovaj ztoliko forsirao do greške. Po meni je Massa samo solidan drugi vozač kome treba pojasnit da drugi put ne pokušava stići Kimija jer će opet u pijesku završit.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

williams je napisao/la:Massa je mogao prošle sezone glumit facu dok se Kimi borio prije svega sa novim timom i setup-om. Ove sezone se zapravo vidi koliko je Kimi ekstremno brz. Fincu još kvale ne leže i to je očito, ali u utrci je svijet za sebe. Sjetimo se da je 2006. Massa ovdje Šumahera dobio, a sada je Kimi jednostavno Massi pobjegao tako slatko da je ovaj ztoliko forsirao do greške. Po meni je Massa samo solidan drugi vozač kome treba pojasnit da drugi put ne pokušava stići Kimija jer će opet u pijesku završit.
al sad su svi složni da si je ovim potpiso otpusnicu i teško da će igdje vozit. jbg dobar je dečko al to je jednostavno tak, pa čak je i onaj krelac dijaković to vidio onda znamo koliko je sati
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Odgovori