Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- prljavi harry
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- red_devil
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Kao i uvijek izmišlja. Tako je bilo i lani nakon Nurburgringa...prljavi harry je napisao/la:Massa ne priznaje da je njegova greška, čuo sam na talijanskoj emisiji. Kaže, skočio je preko pasice i nešto se "dogodilo" na autu. Hm...dogodila se njegova noga na gasu, eto što. Ajde, barem me uvijek nasmije.

.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Randall Flagg
- Navijam za: Mclaren
- goran007
- Profesionalni vozač
da se razumijemo,Kimi je bolji i o tome ne zelim ni polemizirati...al u Brazilu nije brisao pod,vec mu je Massa darovao pobjedu,a Alonsu s dva boda uzeo naslov...prema tome,nakad bi bilo dobro biti realan i reci da je pomogao Kimiju da postane prvakpuba je napisao/la:U početku sezone je bio bolji od Kimija, poslije je Kimi obrisao pod sa njim pogotovo u Brazilu, zato je imao onako izbezumljenu facu.
- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
NE,ja sam takav ne mjenjam se kako mi je raspoloženje,zasrao je,ali eto on kaže da nije uzrok izleta nedostatak TC-a,sezona je duga kako je sad zajebao tako može i popraviti...FORZA FELIPE...Pooooozzzz....Pero Perilica je napisao/la:Budeš promijenil avatar???edo je napisao/la:Dobra utrka,trulli,webber,kubica oduševili...Najveći šamar mi je massa
zdrmao,neka ga je sramota ispao je žešći glupko,sa ovim je sebi potpisao
nogu iz ferrarija u to sam siguran...KIMI ŠAMPIONSKI
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-
- Legenda
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
ne mogu vjerovati da ću se ja jednom s tobom složitiSRV je napisao/la:Sta bi tek bilo da je pala kisa?
Brz je Massa (relativno), ali jednostavno previse grijesi.
slažem se, massa je brz ali jednostavno dok vozi ko da pusti mozak na pašu
daj massa kravice su ti se prejele već.....
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- ploc
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
Vjerujte u njega ali on se trudi iz trke u trku da se izblamira i okrivi nekog/nesto drugo , nazalost mislim da je njegovo vrijeme proslo(iako nikad ni nije doslo)edo je napisao/la:Massini fanovi ne dajte se,ovo su teški trenutci za nas a i za njega,ali
vjerujemo u njega i nadamo se boljim vožnjama ipak je još 16 utrka do kraja...
-
- Rezervni vozač
Nije 100% sam siguran to se sada vidjelo, a to što je bio ispred Alonsa treba zahvaliti TC-u koji ga je izvukao jer bi se opet spizdil.goran007 je napisao/la:da se razumijemo,Kimi je bolji i o tome ne zelim ni polemizirati...al u Brazilu nije brisao pod,vec mu je Massa darovao pobjedu,a Alonsu s dva boda uzeo naslov...prema tome,nakad bi bilo dobro biti realan i reci da je pomogao Kimiju da postane prvakpuba je napisao/la:U početku sezone je bio bolji od Kimija, poslije je Kimi obrisao pod sa njim pogotovo u Brazilu, zato je imao onako izbezumljenu facu.
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Sve u svemu Massa masa nije u formi i posto je jako isfrustriran za razliku od prošle godine kad je bio timski igrać ( štitonoša ).
Sad mu se više ne sviđa ta pozicija pa bi on malo htio vodit riječ u Ferrari-u ali na to može lagano zaboravi.
Pošto su naznake da Ferrari traži novog vozaca i spominje se Alonso duboko se nadam da nece tako pogriješit jer Alonso je uspio nemoguce.
Rastrojil je mercedes i okrenul ga protiv sebe a Ferrari ne radi takve pogreške bilo bi lijepo vidjeti Schumia i Raikkonene skupa da malo uspavaju prvenstvo ( nazalost nestvarno ).
Sad mu se više ne sviđa ta pozicija pa bi on malo htio vodit riječ u Ferrari-u ali na to može lagano zaboravi.
Pošto su naznake da Ferrari traži novog vozaca i spominje se Alonso duboko se nadam da nece tako pogriješit jer Alonso je uspio nemoguce.
Rastrojil je mercedes i okrenul ga protiv sebe a Ferrari ne radi takve pogreške bilo bi lijepo vidjeti Schumia i Raikkonene skupa da malo uspavaju prvenstvo ( nazalost nestvarno ).

-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
isto ko i svi vozači kada ne žele priznati da su kriviploc je napisao/la:Vjerujte u njega ali on se trudi iz trke u trku da se izblamira i okrivi nekog/nesto drugo , nazalost mislim da je njegovo vrijeme proslo(iako nikad ni nije doslo)edo je napisao/la:Massini fanovi ne dajte se,ovo su teški trenutci za nas a i za njega,ali
massa nije ništa pokvareniji ili "lažljiviji" od ostalih vozača
Ma ja sam Fisico-fan...
- ferrari-fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: ferrari
-
- Rezervni vozač
Osim Kimija, taj čovjek je bolesno iskren.ivana.zagreb je napisao/la:isto ko i svi vozači kada ne žele priznati da su kriviploc je napisao/la:Vjerujte u njega ali on se trudi iz trke u trku da se izblamira i okrivi nekog/nesto drugo , nazalost mislim da je njegovo vrijeme proslo(iako nikad ni nije doslo)edo je napisao/la:Massini fanovi ne dajte se,ovo su teški trenutci za nas a i za njega,ali
massa nije ništa pokvareniji ili "lažljiviji" od ostalih vozača
-
Massa je mogao prošle sezone glumit facu dok se Kimi borio prije svega sa novim timom i setup-om. Ove sezone se zapravo vidi koliko je Kimi ekstremno brz. Fincu još kvale ne leže i to je očito, ali u utrci je svijet za sebe. Sjetimo se da je 2006. Massa ovdje Šumahera dobio, a sada je Kimi jednostavno Massi pobjegao tako slatko da je ovaj ztoliko forsirao do greške. Po meni je Massa samo solidan drugi vozač kome treba pojasnit da drugi put ne pokušava stići Kimija jer će opet u pijesku završit.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
al sad su svi složni da si je ovim potpiso otpusnicu i teško da će igdje vozit. jbg dobar je dečko al to je jednostavno tak, pa čak je i onaj krelac dijaković to vidio onda znamo koliko je satiwilliams je napisao/la:Massa je mogao prošle sezone glumit facu dok se Kimi borio prije svega sa novim timom i setup-om. Ove sezone se zapravo vidi koliko je Kimi ekstremno brz. Fincu još kvale ne leže i to je očito, ali u utrci je svijet za sebe. Sjetimo se da je 2006. Massa ovdje Šumahera dobio, a sada je Kimi jednostavno Massi pobjegao tako slatko da je ovaj ztoliko forsirao do greške. Po meni je Massa samo solidan drugi vozač kome treba pojasnit da drugi put ne pokušava stići Kimija jer će opet u pijesku završit.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!