Budem ti ja otkrio - FerrariIcy je napisao/la:Alosno kaže da je već donio odluku za sljedeću sezonu...baš lijepo od njega, nek sad to podijeli s nama ostalima.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Budem ti ja otkrio - FerrariIcy je napisao/la:Alosno kaže da je već donio odluku za sljedeću sezonu...baš lijepo od njega, nek sad to podijeli s nama ostalima.
Cijelu sezonu je on motiviran, samo sto su danas imali malo srece i Alonso nije imao nikakvih kvarova, drago mi je da osvaja bodove za momcad.nikolaa je napisao/la:Svaka cast Nando!!!
Fantasticna voznja danas!!! Iz R29 je izvukao mozda i 150%.Samo nzm otkud mu tolika motivacija.Da li je u pitanju Flavito???
Mislim da na mene pokazujes...tomidix je napisao/la:Mislim da netko ovdje 3 posta iznad jedva ceka da fernando zasvira u crvenom bolidu...
Cestitke Alonsu na voznji i kasnije na posveti Flaviu... Lijepa gesta prema BOSSu... Grazie Fernando!!!
Njemu posvecuje trece mjesto.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Mislim da je bio jos motivirani zbog Flavia ipak mu je on previse znacio u njegovoj F1 karijeri
A nova "čunka" momčadi Jean-Francois Caubet kaže za Alonsa; "We will miss him but he will miss us." (Link)Icy je napisao/la:Alosno kaže da je već donio odluku za sljedeću sezonu...baš lijepo od njega, nek sad to podijeli s nama ostalima.
Ne možeš tako gledati šta bi realno bilo,realno i da se Barichello nije zabio jučer u zid ko zna koji bi Hamilton danas bio.Hoću samo reći sve je to sastavni dio utrke Alonso je zaslužio to svoje 3.mjesto(kao što je i Lewis zaslužio 1.mjesto) svojom dobrom vožnjomĆale od Lewisa je napisao/la:realno gledajući bio bi 5. da mu vettel i rosberg nisu poklonili dvije pozicije zbog svojih gluposti al alonso je dobro vozio i sviđa mi se kako dobro kontrolira bolid u proklizavanju ono kad je nakon prvih bokseva hamilton izašao ispred njega pa se vozio full blizu u zavjetrini i gubio stabilnost kroz zavoje i u kvalama jučer 2 zavoja je prošao u drift stilu
svi nesto potvrdjujuRicxpa je napisao/la:Zapravo se ceka samo Ferrari i Alonsa
-> Ferrari potvrdjuje Alonsa
-> Renault potvrdjuje Kubicu
-> McLaren potvrdjuje Kimija
-> Brawn (vjerojatno) potvrdjuje Rosberga
To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
Cini se da je istina da prelazi.Iako mi je zao sto odlazi iz Renaulta vjerujem da ce se sljedece sezone boriti za naslov prvaka
Kako to da si sad tako siguran da će se Alonso boriti za naslov, (tj. da će Ferrari imati konkurentan bolid) a sam siFelipe Massa je napisao/la:To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
Cini se da je istina da prelazi.Iako mi je zao sto odlazi iz Renaulta vjerujem da ce se sljedece sezone boriti za naslov prvaka
Cuj, naravno da ne moze biti siguran u to. Ali moze biti siguran u nesto drugo, a to je da Ferrari nije uzalud bacio ovu sezonu kako bi radio na bolidu za sljedecu, pogotovo kada se zna da od sljedece godine nema DDD, a Ferrari je uz Red Bull bio najbrza ekipa bez DDD-a koliko se sjecam. Ima tu nesto, i jos uz Alonsov trud i pomoc pri razvoju moze se ocekivati neki dobar rezultat, a dobar rezultat za Ferrari nije nista drugo do borba za naslov....Arai je napisao/la:Kako to da si sad tako siguran da će se Alonso boriti za naslov, (tj. da će Ferrari imati konkurentan bolid) a sam siFelipe Massa je napisao/la:To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
rekao: "Nikad se nezna!", odnosivši se na prognoziranje gotvo sigurne Hamiltonove pobijede u Singapuru?