Poštujem svačiji stav, međutim izgleda da su skoro svi na ovom forumu nekada navijali za FerrariDani je napisao/la: Glavno da si ti realan. A kao duže vrijeme pratiš f1.za ferrai sam bio 2000. dok nije osvojio Šumi 1. naslov sa njima. Nakon toga sam prestao jer eto zgadio mi se trojni pakt ferrari-mosley bernie.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
-
ivanfece
Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.
- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman
Kaj vozaci i ljudi u boksevima nisu dio Ferraria? Cudno da netko tko navija za Ferrari nezna kako se pise Ferrari... Problem je kaj neki su poceli navijati za Ferrari zbog vozaca, npr. Schumachera i onda nakon toliko uspjeha ga potjeraju, to neke ljude mozda smeta jer onda dovedu njegove prijasnje konkurente u tu momcad... Neki ljudi su jednostavno ogorceni takvom politikom Ferraria... Zato ja navijam samo za vozace i amen...ivanfece je napisao/la:Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.ivanfece je napisao/la:Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- One and only
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Dani je napisao/la:Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.ivanfece je napisao/la:Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.

40-50 godina?
UŽAS

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

To znači da Ferrrari nije ni osvajao skoro titule do 1999 god.Dani je napisao/la: Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.
Moraš ipak malo pogledat u povjest Ferrarija, evo jedan link http://en.wikipedia.org/wiki/Scuderia_Ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Moram reć da mi je bash žao Alonsa... Imat takav nevjerovatni peh 2 utrke za redom, prestrašno... Ali imam neki feeling da će se i on i Ferrari ubrzo vratit u konkurenciju za oba naslova....

- Schumy.d
- Legenda

Ma teško...keexx je napisao/la:Moram reć da mi je bash žao Alonsa... Imat takav nevjerovatni peh 2 utrke za redom, prestrašno... Ali imam neki feeling da će se i on i Ferrari ubrzo vratit u konkurenciju za oba naslova....
Ove zadnje 2 utrke su dotukle nade na minimum.
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ma kakav je to duh!!!Schumy.d je napisao/la:Ma teško...keexx je napisao/la:Moram reć da mi je bash žao Alonsa... Imat takav nevjerovatni peh 2 utrke za redom, prestrašno... Ali imam neki feeling da će se i on i Ferrari ubrzo vratit u konkurenciju za oba naslova....
Nada umire zadnja:
kakav potpis staviti???
- Dani
- Legenda

Ako ne znaš prepoznati karikiranje bolje nemoj komentirati.One and only je napisao/la:Dani je napisao/la:Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.ivanfece je napisao/la:Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.
40-50 godina?
UŽAS

-
sebastian
- Navijam za: Ferrari [Alonso]
Dani je napisao/la:Glavno da si ti realan. A kao duže vrijeme pratiš f1.sebastian je napisao/la:mozda i bi da Mclaren vec nije prije potpiso....Dani je napisao/la:Možda on zna nešto više od nas. A možda g. Todt priprema poseban ugovor sa Scuderiom.
I jos nesto vec duze vrijeme pratim forum al do danas se nisam registriro.... Dani lose ti stoji to navijam za: prepravi to
ovako izgleda da si ti realan covjek i da je Ferrari svaki put u krivu a Mclaren u pravu...et barem napisi navijam za sve samo ne ferrari...
Alonso drz se samo naprijed.za ferrai sam bio 2000. dok nije osvojio Šumi 1. naslov sa njima. Nakon toga sam prestao jer eto zgadio mi se trojni pakt ferrari-mosley bernie.
To nisam rekao...
pise da navijam za Alonsa znaci da vjerojatno iman subjektivno misljenje koje je na stran Ferrarija al ti kao ne navijas za nikog al svaki put je po tebi Mclaren u pravu
-
race control
- Navijam za: Nikoga
Ljudi, malo vise objektivnosti. 
Ja navijam za Alonsa, ali cim je onako presao Kubicu sam rekao da ga mora pustiti inace ce dobiti kaznu (sto se na kraju i dogodilo). Uopce nisu bitne (nesretne) okolnosti (odustajanje Kubice zbog kojeg Alonso vise nije mogao prepustiti poziciju) - pravila su jasna i Alonso je trebao vratiti poziciju odmah na iducoj ravnici.
Ipak, mislim da ova greska jos vise ide na dusu momcadi nego vozaca zato sto je normalno da vozac u zaru borbe cesto ne vidi objektivno cijelu situaciju, ali zato je tu njegov trkaci inzinjer, sef momcadi, cijeli pitwall da mu sugerira u sto je moguce kracem roku kako da se ponasa u odredenoj situaciji. No, tu je opet dosla do izrazaja totalna dezorijentiranost Ferrarijevog vodstva (karakteristicna za ovu momcad odkad su iz nje otisli Todt i Brawn).
Sam Ferrarijev bolid po meni trenutno ima dobar potencijal, no dokle god ne isprave najslabiju kariku (tj. dovedu sposobnije ljude na celo momcadi) vrlo tesko ce doci do naslova.
Svi su navijali za Ferrari kada je bio najbolji, sada kada je netko drugi najbolji navijaju za te druge...obozavam takve navijace.
Ja navijam za Alonsa, ali cim je onako presao Kubicu sam rekao da ga mora pustiti inace ce dobiti kaznu (sto se na kraju i dogodilo). Uopce nisu bitne (nesretne) okolnosti (odustajanje Kubice zbog kojeg Alonso vise nije mogao prepustiti poziciju) - pravila su jasna i Alonso je trebao vratiti poziciju odmah na iducoj ravnici.
Ipak, mislim da ova greska jos vise ide na dusu momcadi nego vozaca zato sto je normalno da vozac u zaru borbe cesto ne vidi objektivno cijelu situaciju, ali zato je tu njegov trkaci inzinjer, sef momcadi, cijeli pitwall da mu sugerira u sto je moguce kracem roku kako da se ponasa u odredenoj situaciji. No, tu je opet dosla do izrazaja totalna dezorijentiranost Ferrarijevog vodstva (karakteristicna za ovu momcad odkad su iz nje otisli Todt i Brawn).
Sam Ferrarijev bolid po meni trenutno ima dobar potencijal, no dokle god ne isprave najslabiju kariku (tj. dovedu sposobnije ljude na celo momcadi) vrlo tesko ce doci do naslova.
F2004_the_best_ever je napisao/la:Poštujem svačiji stav, međutim izgleda da su skoro svi na ovom forumu nekada navijali za Ferraria sad su oni najveći protivnici Ferrarija, ja bih rekao čak mrzitelji Ferrarija, koji sad ne navijaju za neku drugu ekipu ili vozača nego prvenstveno protiv Ferrarija i žele po mogućnosti da se Ferrari-jevi bolidi sudare u prvom zavoju na utrci. I meni se dosta toga kao navijaču Ferrarija ne dopada kod Ferrarija, i često kritikujem Ferrari i zbog toga i budem napadan od strane drugih kolega navijača Ferrarija, međutim ja sam bio i uvjek ću biti bez obzira na sve uz Ferrari.
Svi su navijali za Ferrari kada je bio najbolji, sada kada je netko drugi najbolji navijaju za te druge...obozavam takve navijace.
- Ferraristica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Kako i nećeš,race controlrace control je napisao/la:Ja navijam za Alonsa, ali cim je onako presao Kubicu sam rekao da ga mora pustiti inace ce dobiti kaznu (sto se na kraju i dogodilo). Uopce nisu bitne (nesretne) okolnosti (odustajanje Kubice zbog kojeg Alonso vise nije mogao prepustiti poziciju) - pravila su jasna i Alonso je trebao vratiti poziciju odmah na iducoj ravnici.
U većini navedenog se slažem i ja ,mislim navijam za Ferrari i nema dalje...ali isto tako mislim da nešto mora da se promijeni i to brzo. Pa mislim,ubiše me u pojam u nedjelju ...
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
ja sam siguran da će ferrari do kraja sezone uzeti 3 ili 4 pobjede, to vjerojatno neće biti dovoljno (osim ako se ne dogodi nevjerojatan splet okolnosti) za borbu za naslov, ali će barem biti mala satisfakcijaSchumy.d je napisao/la:Ma teško...keexx je napisao/la:Moram reć da mi je bash žao Alonsa... Imat takav nevjerovatni peh 2 utrke za redom, prestrašno... Ali imam neki feeling da će se i on i Ferrari ubrzo vratit u konkurenciju za oba naslova....
inače, meni je sezona fenomenalna
-
curumo
- Navijam za: Alonso
- One and only
- Svjetski prvak

Ma sve 5 burazeru.Dani je napisao/la:Ako ne znaš prepoznati karikiranje bolje nemoj komentirati.One and only je napisao/la:Dani je napisao/la: Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.
40-50 godina?
UŽAS

- Schumy.d
- Legenda

Ma i ja sam siguran da Ferrari može do pobjede bez problema, ali ove zadnje 2 utrke su stvorile razliku na velikih -47 (Alonso-Lewis) i čak -113 (Ferrari-Mclaren), a svi znamo da to nije realni pokazatelj snaga ovih vozača i timova trenutno.sunseeker je napisao/la: ja sam siguran da će ferrari do kraja sezone uzeti 3 ili 4 pobjede, to vjerojatno neće biti dovoljno (osim ako se ne dogodi nevjerojatan splet okolnosti) za borbu za naslov, ali će barem biti mala satisfakcija
inače, meni je sezona fenomenalna
Ali, tko zna, tek je prošlo pola prvenstva... Kiksat će i Mclaren i Lewis kad-tad. Samo onda to treba najbolje moguće iskoristiti.
Ferrari si više ne smije dozvoliti rasipavanje bodova. Svaki bod će sad biti vrijedan, a glavni cilj svaku utrku završiti barem ili ispred Red Bulla ili Mclarena.
Alonso više ne smije raditi jeftine i sitne greškice koje dosta oduzimaju, Massa će se morati pod hitno trgnuti iz zimskog sna, a Ferrari će morati svoje gluposti svesti na minimum da se ovi zaostaci dostignu.
Šta se tiče bolida, mislim da nije loš i da se može nositi sa najboljima. Naravno, može uvijek bolje.
- Ferrari-BiH
- Veteran

Mislim da bi bilo prikladnije reci bolidaSchumy.d je napisao/la:Ma i ja sam siguran da Ferrari može do pobjede bez problema, ali ove zadnje 2 utrke su stvorile razliku na velikih -47 (Alonso-Lewis) i čak -113 (Ferrari-Mclaren), a svi znamo da to nije realni pokazatelj snaga ovih vozača i timova trenutno.sunseeker je napisao/la: ja sam siguran da će ferrari do kraja sezone uzeti 3 ili 4 pobjede, to vjerojatno neće biti dovoljno (osim ako se ne dogodi nevjerojatan splet okolnosti) za borbu za naslov, ali će barem biti mala satisfakcija
inače, meni je sezona fenomenalna![]()
Ali, tko zna, tek je prošlo pola prvenstva... Kiksat će i Mclaren i Lewis kad-tad. Samo onda to treba najbolje moguće iskoristiti.
Ferrari si više ne smije dozvoliti rasipavanje bodova. Svaki bod će sad biti vrijedan, a glavni cilj svaku utrku završiti barem ili ispred Red Bulla ili Mclarena.
Alonso više ne smije raditi jeftine i sitne greškice koje dosta oduzimaju, Massa će se morati pod hitno trgnuti iz zimskog sna, a Ferrari će morati svoje gluposti svesti na minimum da se ovi zaostaci dostignu.
Šta se tiče bolida, mislim da nije loš i da se može nositi sa najboljima. Naravno, može uvijek bolje.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ma djeluje ko velika razlika tih -47, ali nije to nishta strašno... Ako će ti bit lakše, pretvori to u prošlogodišnje bodove, manje od 20 zaostatka... Itekako dostižno s obzirom da imamo josh 9 utrka... Tek je polovica sezone, i ko šta si rekao i McLaren mora kad tad malo keexxatSchumy.d je napisao/la:Ma i ja sam siguran da Ferrari može do pobjede bez problema, ali ove zadnje 2 utrke su stvorile razliku na velikih -47 (Alonso-Lewis) i čak -113 (Ferrari-Mclaren), a svi znamo da to nije realni pokazatelj snaga ovih vozača i timova trenutno.![]()

-
dmarijon
- Legenda

- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman
Bahato, bahato...
Prvo nek osvoji a onda nek prica... 
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
Ferrari, opet, cisto igrao i na kraju isp***o..
Kronologija teamradio-a Ferrari-ja ( Massimo Rivola ) i radio-a kontrole utrke ( Charlie Whiting )..
Charlie, izgleda, malo izvukao stvari iz konteksta kada je dao izjavu za Autosprint..
Ko koga ovdje ( U F1 u sezoni 2010 ), pitanje je veliko sad..
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85320
Kronologija teamradio-a Ferrari-ja ( Massimo Rivola ) i radio-a kontrole utrke ( Charlie Whiting )..
Charlie, izgleda, malo izvukao stvari iz konteksta kada je dao izjavu za Autosprint..
FORZA FERRARI!!!
- One and only
- Svjetski prvak

Ovaj Charlie mi je od početka sezone zanimljiv sa svojim postupcima. Ako je ovo stvarno ovako bilo onda je ovaj Whiting izlapio skroz. Ili možda zna jako dobro šta radi. U svakom slučaju ovo je previše.nikolaa je napisao/la:Ferrari, opet, cisto igrao i na kraju isp***o..

- Dero
- Profesionalni vozač

Što je CW izjavio nakon utrke:
"We told Ferrari three times that in my opinion they should give the position back to Kubica," Whiting was quoted as saying by Autosprint magazine.
"And we told them that immediately, right after the overtaking manoeuvre. On the radio, I suggested to them that if they exchange position again, there would be no need for the stewards to intervene.
Hmmmmmm, Charlie Charlie

"We told Ferrari three times that in my opinion they should give the position back to Kubica," Whiting was quoted as saying by Autosprint magazine.
"And we told them that immediately, right after the overtaking manoeuvre. On the radio, I suggested to them that if they exchange position again, there would be no need for the stewards to intervene.
Hmmmmmm, Charlie Charlie
- Dani
- Legenda

Kaj Charlie? Pa dobro im je savjetovao. To kaj oni nisu poslušali je druga priča.
Izvor: gazzeta, stvarno vjerodostojno.
Izvor: gazzeta, stvarno vjerodostojno.