Svaka cast!Maestro je napisao/la:Reci kolega, kako ti mogu pomoći?Monte Cristo je napisao/la:Maestro!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Svaka cast!Maestro je napisao/la:Reci kolega, kako ti mogu pomoći?Monte Cristo je napisao/la:Maestro!
Samo da je Rubens u Valenciji na kvalama bio za manje od desetinke sporiji,a Kimi je danas bio 0.5sec sporiji i u Monzi krug ne traje tako dugo kao u Valenciji. Ako neće biti kiše mislim da bi Lewis morao u prvom stintu napravit dovoljnu prednost da završi pred Kimijem. Čak mislim da je Heikki najveća opasnost za Lewisa. Meni je svejedno koji važno da McLaren pobjedi.Arai je napisao/la:Dobro je odvozio kvale, i zaslužio pohvalu... Ali... Smatram da bi bilo bolje startati treći s više goriva.
Kimi ima više goriva i može ostati 2-3 kruga duže na stazi. Ista stvar je bila u Valenciji kad je Rubens bio teži...
Neznam, vidjet ćemo sutra.
Radis u McLarenu, pa znas iz prve ruke? Tipican provokatorski post jednog Ferrarijevca upucen McLarenovcimaFelipe Massa je napisao/la:Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...
Zar ovo gore nije ocigledno?Ricxpa je napisao/la:Radis u McLarenu, pa znas iz prve ruke? Tipican provokatorski post jednog Ferrarijevca upucen McLarenovcimaFelipe Massa je napisao/la:Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...
eh da su zamjenili aute Hamilton bi vjerojno pobjedioSRV je napisao/la:Ajde da jos jednom cujem kako je Heikki sporiji samo zato sto mora biti iza Hamiltona...danas se lijepo moglo vidjeti koliko je samo Heikki losiji od Hamiltona. I da, Heikki je imao BOLJU strategiju nego Hamilton.
Nije ovo peh (jedino ako se ne ispostavi da je nešto krepalo na bolidu...), čista vozačka greška i velika Lewisova glupost....LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ja nemogu da vjerujem kolko ova momčad može da ima pehova,več treči put da nam se ovo dešava u zadnjem krugu,strašnoooo
Čudi me kako ti ne znaš da su prekinuli...Nives_esdm je napisao/la:nije bilo Nicole da ga nadgledava...ccc...ne može on više bez nje...a ona? pa mislim, mogla je sad biti s njim, sad bar više nema Pussycatica da bi joj raspored bio prenatrpan...
On ne,ali McLaren da.I njima je vazno to 3. mjesto koliko i Ferrari-ju jer je dosta novaca u igri.I nije bas pozeljno ovako prosipati bodove.Ćale od Lewisa je napisao/la:Danas je vozio fantastično, uživao sam u svakoj sekundi onboard kamere u vožnji. Vidjelo se da konstanto u 3 zavoja na stazi ima puno proklizavanja preko stražnjeg kraja (oversteering-a) i uz svo to proklizavanje nizao je najbrže krugove. Stvarno je vozač i po i danas je izvuko max iz bolida. Kad se izvrtio bio je unutar sekunde zaostatka za buttonom i baš u tom zavoju gdje proklizava je dao više gasa i pretekao ga je stražnji kraj. Ja mislim da je to čista njegova pogreška, ali neka je! Da nema Hamiltona F1 bi odavno bila dosadna, on je još 1 od rijetkih vozača koji ide na sve ili ništa kad je u stanju boriti se. Ionako ništa ne dobiva ni ne gubi, bitno je samo da nas zabavi svojom vožnjom do kraja sezone!