Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Kako loše... :thumbdown:
Arrivederci naslovu ove sezone.
Ferrari-F60

Post Postao/la Ferrari-F60 »

Kako loša odluka sudaca,opet :shock:
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Tocno... Trebaju se okrenuti sljedecoj sezoni i svaku utrku do kraja iskoristiti kao testiranja za sljedecu sezonu... Ovo je katastrofa... Da sam na Alonsovom mjestu parkirao bih auto nasred ciljne ravnine umjesto odrade one kazne... I moj osobni je dojam da nijedan auto na gridu nije sposoban preticati osim red bulla... Imam osjecaj kao da renaultov motor u njihovom autu koristi kers pri ubrzanju... Nisu cak decki tolko lose odvozili kolko su se ponovno poklopile lose stvari... Barem je moj takav prvi dojam nakon utrke...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Jel mi može neko ukratko reć šta je bilo nisam pratio utrku jer nemam HRT+
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

ja gledo na njemackom rtlu... pa ako imas to znas za sljedeci put...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Stvarno veoma loša sezona za Ferrari, od lošeg bolida, greške vozača, box, sudija, loše sreće, svi mogući pehovi su Ferrari ove sezone snašli :( :evil: . Jednostvno ni jednu normalonu utrku Ferrari ove sezone nije odvezao i onu dvostruku pobjedu na početku smo dobili zahvaljujući kvaru na Vettelovom bolidu.
Katastrofa!!! :cry:
Imaju još ta dva upgrade za naredne dvije utrke pa ćemo vidjeti šta će oni donijeti ali biće teško da se Ferrari uključi u borbu za titulu.
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

tomidix je napisao/la:Tocno... Trebaju se okrenuti sljedecoj sezoni i svaku utrku do kraja iskoristiti kao testiranja za sljedecu sezonu... Ovo je katastrofa... Da sam na Alonsovom mjestu parkirao bih auto nasred ciljne ravnine umjesto odrade one kazne... I moj osobni je dojam da nijedan auto na gridu nije sposoban preticati osim red bulla... Imam osjecaj kao da renaultov motor u njihovom autu koristi kers pri ubrzanju... Nisu cak decki tolko lose odvozili kolko su se ponovno poklopile lose stvari... Barem je moj takav prvi dojam nakon utrke...
mislim da je i rosberg imao pretjecanje ako se ne varam...
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Ma bilo je pretjecanja... Nisam to rekao, ali je Vettel nakon SC-a i prolaska pored Masse nanizao nekoliko vozaca do 8. mjesta lakocom... A alonso se mucio s FI (kao uostalom i Vettel zadnjih par krugova)... No Massa zato ovim slabijima nije mogao nista... Dok ih je Vettel oderao... Mislim da je fora u tim mapama motora za potisak koje Red Bull koristi u Q3 na kvalama... Vjerojatno ih koriste i pri preticanjima jer tako u zavojima mogu puno bolje pratiti auto ispred... To je moja pretpostavka...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tomidix je napisao/la:Ma bilo je pretjecanja... Nisam to rekao, ali je Vettel nakon SC-a i prolaska pored Masse nanizao nekoliko vozaca do 8. mjesta lakocom... A alonso se mucio s FI (kao uostalom i Vettel zadnjih par krugova)... No Massa zato ovim slabijima nije mogao nista... Dok ih je Vettel oderao... Mislim da je fora u tim mapama motora za potisak koje Red Bull koristi u Q3 na kvalama... Vjerojatno ih koriste i pri preticanjima jer tako u zavojima mogu puno bolje pratiti auto ispred... To je moja pretpostavka...
I ja mislim da je tako, jer Vettel se uspije približiti u sporijim zavojima i onda na pravcu napasti, tako je sve bolide zaobišao. ;)
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Jedina pozitivna stvar: Gore od ovoga valjda ne moze
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dero je napisao/la:Jedina pozitivna stvar: Gore od ovoga valjda ne moze
Nemoj izazivat sudbinu, kad je u pitanju Ferrari sve je moguće :biggrin:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

teška sezona za ferrari....

loše momčadske odluke, alonso sa početničkim pogreškama, massa potpuno dezorijentiran....

ali, usprkos svemu, siguran sam da će do kraja sezone sigurno ostvariti bar 3-4 pobjede
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Što je najcrnje auto uopšte nije nimalo loš. U Alonsovim rukama imamo sigurno pace McLarena, a McLarenov vozač je vodeći u WDC-u. Jeste da je bilo mnogo dvojbenih odluka sudaca u korist konkurencije, a sada i direktno na štetu Ferrarija, ipak se moralo bolje iskoristiti auto. Dalje više nema izgovora.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Ferrari je sigurno drugi bolid u prvenstvu,al vozace ima koji su dobri samo u medjusobnim obracunima i stratege koje bi trebao dati svojim najvecim neprijateljima jedno 20 godina na pozajmicu.Katastrofa,zao mi je ljudi koji su napravili dobar auto a koji su kretencine upropastile do kraja.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

ivanfece je napisao/la:Ferrari je sigurno drugi bolid u prvenstvu,al vozace ima koji su dobri samo u medjusobnim obracunima i stratege koje bi trebao dati svojim najvecim neprijateljima jedno 20 godina na pozajmicu.Katastrofa,zao mi je ljudi koji su napravili dobar auto a koji su kretencine upropastile do kraja.
???????Kako si ti došao do toga da je Ferrari drugi bolid? #-o
...put u raj nije posut ružama...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

One and only je napisao/la:Što je najcrnje auto uopšte nije nimalo loš. U Alonsovim rukama imamo sigurno pace McLarena, a McLarenov vozač je vodeći u WDC-u. Jeste da je bilo mnogo dvojbenih odluka sudaca u korist konkurencije, a sada i direktno na štetu Ferrarija, ipak se moralo bolje iskoristiti auto. Dalje više nema izgovora.
Najteže mi pada kada F10 bude konkurentan na nekoj utrci a onda vozači naprave neke gluposti ili budu neki pehovi :( i nema ništa od dobrog rezultata, bez obzira na konkurentan bolid.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Samo ću jedno reć.
Katastrofa!
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Walter je napisao/la:Samo ću jedno reć.
Katastrofa!
Potpis.
Izvući veliku pouku i gurnuti pod tepih te potapšati.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
srdjan
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la srdjan »

Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

srdjan je napisao/la:Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
Mislim da je haos ipak prejaka riječ, tačno je da imaju problema da svim nivoima ali ipak mislim da je haos prejaka riječ da bi opisala trenutnu situaciju koja je u Ferrariju.
A ovakvoj situaciji doprinijo je i naš poglavica LDM kada je 2008 odlučio da u potpunosti uzde preda Stefanu Domenicaliju. ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Opcenito u F1 vlada haos, pravila se razlicito tumace od utrke do utrke. Nije to samo u Ferrariju. Ferrari je igrom slucaja zrtva, ali sve je to kruzni proces.... Sve dolazi na naplatu, ne treba mnogo pricati, nego treba upotrijebiti "Webberov poucak" pa im svima zacepiti usta na stazi (sljedece godine sa "domacim" gumama)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

srdjan je napisao/la:Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
glupost, što bi onda trebali reći u red bullu?

imaju uvjerljivo najbrži bolid na gridu, a nisu u stanju biti niti vodeći na tablici........
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Red Bull nije posijao bodove zbog loših procjena i odluka iz boksa već zbog otkazivanja/sudara bolida
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

homersimpson je napisao/la:Red Bull nije posijao bodove zbog loših procjena i odluka iz boksa već zbog otkazivanja/sudara bolida
kaos je kaos, neki put okrene na jednu stranu neki puta na drugu.......
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

ma bice bolje......bar je se nadat...
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.