Iako je tek petak i trebamo biti oprezni,ali na long runovima smo danas bili jako dobri a niti na 1 brzi krug nismo tako loši. Svejedno je sutra na kvalama RBR favorit ali nismo tako daleko.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Aa, i Button i Hamilton su bili konstantni na long runovima. Red Bull, Ferrari i Mclaren jako jako ujednaceno. Mislim da bi ove qulif mogle biti jako zanimljive.King iCool je napisao/la:Uf,uf, izgleda dobro.![]()
Iako je tek petak i trebamo biti oprezni,ali na long runovima smo danas bili jako dobri a niti na 1 brzi krug nismo tako loši. Svejedno je sutra na kvalama RBR favorit ali nismo tako daleko.
vjerojatno kriju zabrinutostCenturion je napisao/la:zasada dobro izgleda no ja sam vječiti pesimist pa ću ja reći da drugi nešto kriju
da, tako nešto, osim kad je bio monaco... tada je McLaren bio cijeli vikend odličan, samo što smo imali nesreće tijekom kvalifikacijaklima je napisao/la:McLaren kad je los na treninzima onda je dobar na pol-u i trci, a kad je dobar na treninzima onda je racku i nigdje ga nema.
Istina brzina je tu, al opet kak su i sami u Mclarenu komentirali tek u subotu pocinje prava stvar, a i vrijeme bi nam moglo ici na rukuhrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Mislim da ovdje imaju velike šanse jer mi se ćini da su pronašli brzinu, a i kažu da nebude nešto prevruće pa valjda bu nam to išlo isto malo na raku, ubiti ovak kak je na treningima bilo je super...
gledao sam na BBC-u. Kažu da se muče s setupom pogotovo Hamilton a i temp je malo skočila. Hamilton nije uspio na super softicama složit krug, imao je nekoliko greškica a nakon 2 kruga te gume više nisu za lovit vrijeme tako da se nadam boljim kvalama al nekako mi se čini da će RB bit ispred s dobrim plusom +tofa je napisao/la:jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?
Gledao sam ja i svi su izašli na kraju na mekim gumama i svi su vremena popravili osim Hamiltona, jer je valjda 3 puta pogrješio tako da je njegovo najbolje vrjeme u stvari na tvrdim gumama zabilježeno. Ali ono što se meni čine je da čim je toplije da gubimo brzinu i nemamo nikakve šanse za pol, bojim se da nam danas ne gine 2-3 startni red.tofa je napisao/la:jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?
Odlican rezultat za Hamiltona i Buttona, sutra bude herr Vettel pod pritiskom ak sve dobro prođe na startuCaldor je napisao/la:Brzina je tu, a priliku smo propustili koju možda nećemo dobiti još dugo, dugo vremena. Sutra na startu Vettel pada na treću poziciju ;D
u madjarskoj je desna strana jako prljava na startu...mcLuke je napisao/la:Mislim da se ne mora braniti, nego napasti Vettela, kao i Button.
Bilo bi idealno da ga oba prestignu i probaju se odvojiti.
sta je je, zezno je lewis taj krug... ali utrka ima jos 70 krugova....RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...
Vidi se koliko je Hamilton brz. On je svoj pravi krug zeznuo, ostao mu je onaj otprije.RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, i...
To je tako jadno da si i ti počeo isto radit...RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...