Iako je tek petak i trebamo biti oprezni,ali na long runovima smo danas bili jako dobri a niti na 1 brzi krug nismo tako loši. Svejedno je sutra na kvalama RBR favorit ali nismo tako daleko.
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - McLaren
Uf,uf, izgleda dobro.
Iako je tek petak i trebamo biti oprezni,ali na long runovima smo danas bili jako dobri a niti na 1 brzi krug nismo tako loši. Svejedno je sutra na kvalama RBR favorit ali nismo tako daleko.
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Aa, i Button i Hamilton su bili konstantni na long runovima. Red Bull, Ferrari i Mclaren jako jako ujednaceno. Mislim da bi ove qulif mogle biti jako zanimljive.King iCool je napisao/la:Uf,uf, izgleda dobro.![]()
Darkness rises when silence dies
- Centurion
- Test vozač

- Navijam za: Hamiltona
zasada dobro izgleda no ja sam vječiti pesimist pa ću ja reći da drugi nešto kriju 
- tofa
vjerojatno kriju zabrinutostCenturion je napisao/la:zasada dobro izgleda no ja sam vječiti pesimist pa ću ja reći da drugi nešto kriju
- Centurion
- Test vozač

da, tako nešto, osim kad je bio monaco... tada je McLaren bio cijeli vikend odličan, samo što smo imali nesreće tijekom kvalifikacijaklima je napisao/la:McLaren kad je los na treninzima onda je dobar na pol-u i trci, a kad je dobar na treninzima onda je racku i nigdje ga nema.
- ostoja
-
hrcfaca (Lewis Hamilton)
- Navijam za: Nikoga
Mislim da ovdje imaju velike šanse jer mi se ćini da su pronašli brzinu, a i kažu da nebude nešto prevruće pa valjda bu nam to išlo isto malo na raku, ubiti ovak kak je na treningima bilo je super...
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- elder
- Svjetski prvak

Istina brzina je tu, al opet kak su i sami u Mclarenu komentirali tek u subotu pocinje prava stvar, a i vrijeme bi nam moglo ici na rukuhrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Mislim da ovdje imaju velike šanse jer mi se ćini da su pronašli brzinu, a i kažu da nebude nešto prevruće pa valjda bu nam to išlo isto malo na raku, ubiti ovak kak je na treningima bilo je super...

- Caldor
- Profesionalni vozač

Sve me nekako strah da brzina koju pokazujemo danas nestane. Neznam dal je to do vremena il se samo ne želim razočarati opet. Nadam se da će sutra biti 1-2 za McM. Danas mi je manje bitno 
- tofa
jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
gledao sam na BBC-u. Kažu da se muče s setupom pogotovo Hamilton a i temp je malo skočila. Hamilton nije uspio na super softicama složit krug, imao je nekoliko greškica a nakon 2 kruga te gume više nisu za lovit vrijeme tako da se nadam boljim kvalama al nekako mi se čini da će RB bit ispred s dobrim plusom +tofa je napisao/la:jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?

-
hrcfaca (Lewis Hamilton)
- Navijam za: Nikoga
Gledao sam ja i svi su izašli na kraju na mekim gumama i svi su vremena popravili osim Hamiltona, jer je valjda 3 puta pogrješio tako da je njegovo najbolje vrjeme u stvari na tvrdim gumama zabilježeno. Ali ono što se meni čine je da čim je toplije da gubimo brzinu i nemamo nikakve šanse za pol, bojim se da nam danas ne gine 2-3 startni red.tofa je napisao/la:jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- mcLuke
- Početnik

Definitivno ima razloga za optimizam.
Ali, Button nema toliko loše vrijeme s obzirom na to da je imal prilično nesavršen krug. Kažu da će se maleni oblaci pojaviti nad stazom, tako da neće biti direktne vrućine. Hamilton je ovaj krug vozio na tvrdim gumama, ali bez grešaka mu sektori na mekanima nisu bili puno lošiji od drugih.
Prošlu utrku je bio još veći zaostatak pa su nas iznenadili na kvalama.
Ali, Button nema toliko loše vrijeme s obzirom na to da je imal prilično nesavršen krug. Kažu da će se maleni oblaci pojaviti nad stazom, tako da neće biti direktne vrućine. Hamilton je ovaj krug vozio na tvrdim gumama, ali bez grešaka mu sektori na mekanima nisu bili puno lošiji od drugih.
Prošlu utrku je bio još veći zaostatak pa su nas iznenadili na kvalama.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Caldor
- Profesionalni vozač

Brzina je tu, a priliku smo propustili koju možda nećemo dobiti još dugo, dugo vremena. Sutra na startu Vettel pada na treću poziciju ;D
- elder
- Svjetski prvak

Odlican rezultat za Hamiltona i Buttona, sutra bude herr Vettel pod pritiskom ak sve dobro prođe na startuCaldor je napisao/la:Brzina je tu, a priliku smo propustili koju možda nećemo dobiti još dugo, dugo vremena. Sutra na startu Vettel pada na treću poziciju ;D
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
Veseli me to što ćemo bit brži na 'prime' gumama ako nisu u RB nešto sredili u zadnji čas po pitanju race-pacea

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Mislim da će start biti apsolutno krucijalan i ako se Lewis uspije obraniti od Jensona ima dobru šansu za pobjedu jer ima jedan potpuno novi set super softa za utrku a Vettel i ostali nemaju.
- mcLuke
- Početnik

Mislim da se ne mora braniti, nego napasti Vettela, kao i Button.
Bilo bi idealno da ga oba prestignu i probaju se odvojiti.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
-
RedBull&Ferrari
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
u madjarskoj je desna strana jako prljava na startu...mcLuke je napisao/la:Mislim da se ne mora braniti, nego napasti Vettela, kao i Button.
sta je je, zezno je lewis taj krug... ali utrka ima jos 70 krugova....RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak

Evo ga opet, mi iznosimo činjenice. I svako ima pravo kometirati u bilo kojoj temi gde oce, pa tako i ti samo navali
- Dani
- Legenda

Vidi se koliko je Hamilton brz. On je svoj pravi krug zeznuo, ostao mu je onaj otprije.RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, i...
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
To je tako jadno da si i ti počeo isto radit...RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...
A uostalom sutra se bodovi djele.
- elder
- Svjetski prvak

Q3 usporeda krugova Hamilton,Button,Alonso,Massa,Webber,Vettel:
Prvi krug u Q3:
1.Hamilton \28,7\28,7\22,5 ~ 1:19.978
2.Vettel \28,7\28,7\22,7 ~ 1:20.045
3.Alonso \28,7\28,7\22,8 ~ 1:20.365
4.Button \28,8\29,1\22,5 ~ 1:20.463
5.Massa \28,7\28,9\22,8 ~ 1:20.555
Webber \29,0\29,1\22,5 ~ 1:20.768
Drugi krug Q3:
1.Vettel \28,4\28,6\22,5 ~ 1:19.815
2.Hamilton \28,4\28,8\22,7 ~ 1:19.9xx
3.Button \28,4\28,9\22,5 ~ 1:20.024
4.Massa \28,4\28,9\22,9 ~ 1:20.350
5.Alonso \28,5\28,8\23,1 ~ 1:20.4xx
6.Webber \28,9\28,9\22,5 ~ 1:20.474
Jedino Alonso i Hamilton nisu u drugom krugu popravili svoje vrijeme.
Prvi krug u Q3:
1.Hamilton \28,7\28,7\22,5 ~ 1:19.978
2.Vettel \28,7\28,7\22,7 ~ 1:20.045
3.Alonso \28,7\28,7\22,8 ~ 1:20.365
4.Button \28,8\29,1\22,5 ~ 1:20.463
5.Massa \28,7\28,9\22,8 ~ 1:20.555
Webber \29,0\29,1\22,5 ~ 1:20.768
Drugi krug Q3:
1.Vettel \28,4\28,6\22,5 ~ 1:19.815
2.Hamilton \28,4\28,8\22,7 ~ 1:19.9xx
3.Button \28,4\28,9\22,5 ~ 1:20.024
4.Massa \28,4\28,9\22,9 ~ 1:20.350
5.Alonso \28,5\28,8\23,1 ~ 1:20.4xx
6.Webber \28,9\28,9\22,5 ~ 1:20.474
Jedino Alonso i Hamilton nisu u drugom krugu popravili svoje vrijeme.
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Ovi u Mclarenu su ko Lauda kad kažu da su dobri nisu, kad kažu da nisu dobri dobri su
Meni se čini da su danas bili najbrži
Meni se čini da su danas bili najbrži

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja